Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Στα "χέρια" του Νίκου Παππά η δημόσια ραδιοτηλεόραση
Στα "χέρια" του Νίκου Παππά η δημόσια ραδιοτηλεόραση thumbnail

Στα "χέρια" του Νίκου Παππά η δημόσια ραδιοτηλεόραση

Δημοσιεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με την οποία καθορίζονται οι αρμοδιότητες του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.


Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής, την εποπτεία των νομικών προσώπων και φορέων που υπάγονται σε αυτές καθώς και τα θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.


Επίσης, ο κ. Παππάς αναλαμβάνει την αρμοδιότητα να συνδράμει τον Πρωθυπουργό στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής και στην εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης.


Στις αρμοδιότητες του υπουργού Επικρατείας περιλαμβάνονται:  • οι κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες και η νομοθετική πρωτοβουλία

  • η πρόταση για την έκδοση ατομικών και κανονιστικών διαταγμάτων

  • η έκδοση πράξεων ατομικού και κανονιστικού χαρακτήρα

  • η πρόταση για την έκδοση διαταγμάτων και η έκδοση πράξεων από κοινού με συναρμόδιους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς.
    Πηγή www.enimerosi24.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X