Κίτσιου: «Επικίνδυνος ο Παναιτωλικός»

Ο Στέλιος Κίτσιου με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι 1000% συγκεντρωμένος για να επικρατήσει.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Novasports:
Για τις αποχωρήσεις ομάδων από το πρωτάθλημα:
“Σίγουρα είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές αυτών των ομάδων. Εμείς, όμως, πρέπει να έχουμε στο νου μας μόνο την δική μας ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει”.
Για το κενό λόγω της αναμέτρησης με την Νίκη Βόλου:
“Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να πάρουμε κάποιες ανάσες, αλλά και να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία στα οποία δεν ήμασταν καλοί στα τελευταία παιχνίδια”.
Για την πορεία της ομάδας μας ως τώρα:
“Κάναμε καλό ξεκίνημα. Παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια κάπου το χάσαμε αυτό το πάθος και τη θέληση που είχαμε. Θεωρώ, όμως, ότι θα τα βρούμε αυτά στοιχεία ξανά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει”.
Για την δουλειά που έγινε την περίοδο της διακοπής:
“Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι αυτά θα “βγουν” στο γήπεδο και εμείς θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια”.
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό:
“Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι επικίνδυνη και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 1000%, γιατί αλλιώς θα το πληρώσουμε”.
Για τις διαφορές με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου:
“Σίγουρα θα υπάρχουν. Παίζουμε στο γήπεδό μας και αυτό είναι σημαντικό. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Εμείς δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Πρέπει να κερδίζουμε είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
“Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί και πηγαίνουμε ως οικογένεια στα παιχνίδια, θα καταφέρουμε τους στόχους μας”.

Σχετικά άρθρα