Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η αστρολογία τον Φεβρουάριο του 2015
Η αστρολογία τον Φεβρουάριο του 2015 thumbnail

Η αστρολογία τον Φεβρουάριο του 2015

Τον φετινό Φεβρουάριο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο μέχρι τις 11 του μήνα, οι καθημερινοί ρυθμοί όλων θα γίνουν πολύ πιο έντονοι από το συνηθισμένο και οι αλλαγές, απρόσμενες και μη, θα διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Στις 4, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, νέες συμφωνίες και συναλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε αν πρόκειται να ανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες ή να επενδύσετε σε άγνωστα χωράφια. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις σπατάλες και μην εκτονώνετε την ψυχολογική σας πίεση με άσκοπες αγορές, γιατί ο Άρης στους Ιχθείς μέχρι τις 20 πολύ εύκολα θα επιβαρύνει τις οφειλές σας.

 

Στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 20, ευνοούνται οι γνωριμίες από απόσταση, καθώς και όσοι ήδη βρίσκονται σε μόνιμο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τον έρωτα τους με κοντινές, ανανεωτικές αποδράσεις, καιρού θέλοντος και… οικονομικού επιτρέποντος βέβαια!

 

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στις 19 και τον Άρη και Αφροδίτη να εισέρχονται την επόμενη ημέρα στον Κριό, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στις αισθηματικές σας σχέσεις, να γίνετε λίγο περισσότερο συγκαταβατικοί και διπλωμάτες και να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Είναι ευνόητο ότι νέα ξεκινήματα και όποιες σημαντικές συμφωνίες έχετε κατά νου να κλείσετε, θα πρέπει να τις επιχειρήσετε κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αλλά και πολύ προσεχτικής διαχείρισης. Να γνωρίζετε ότι αυτό το διάστημα αν είσαι μετρημένοι στις κινήσεις σας αλλά και μέχρι ενός ορίου ριψοκίνδυνοι μπορείτε να πετύχετε αρκετά από όσα ονειρεύεστε. Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος από τους πιο διάσημους μελλοντολόγους. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για να παρακολουθείτε όλες τις όψεις με αναλυτικές προβλέψεις, κάντε κλικ στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Αστρολογικές όψεις Φεβρουαρίου 2014


1/2 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Ευνοούνται οι επαφές αισθηματικού χαρακτήρα καθώς και οι συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

 

2/2 – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε τα σχέδια σας, αρκεί να είστε σωστά οργανωμένοι και οξυδερκείς.

 

3/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και αισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα και θα διαλευκάνουν το τοπίο.

 

4/2 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα: Δυναμική ημέρα για τα επαγγελματικά αλλά και τα αισθηματικά σας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα.

 

5/2 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Δύσκολη ημέρα με πολλές πιθανότητες για εκδηλώσεις οργής και βίας.

 

6/2 – Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Δία (1 ημέρα):Ψευδαισθήσεις και ουτοπικές πεποιθήσεις μπορεί να σας πλανέψουν σε δύσβατα αισθηματικά μονοπάτια.

 

7/2 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη (1 ημέρα): Αρνητική ημέρα για επαφές και για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Παρερμηνεία των κινήσεων σας από τα άτομα που σας περιβάλλουν.

 

8/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή (1 ημέρα): Σήμερα ανοίγουν νέοι ορίζοντες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

 

9/2 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Μετριάστε την επικριτική διάθεση που θα σας συντροφεύει τη σημερινή ημέρα για να μην διακινδυνέψετε τα κεκτημένα σας.

 

9/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Πρωτότυπες και πρωτοποριακές λύσεις θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε στα επαγγελματικά σας.

 

10/2 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή (1 ημέρα): Η ημέρα δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Κινηθείτε ευέλικτα.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X