Επιλογές από Ισπανία

Με Ισπανία θα ασχοληθούμε απόψε αφήνοντας στην άκρη Μεξικό και Χιλή όπου δεν μας… συγκινεί το πρόγραμμα. Εφιστούμε την προσοχή σε όσους θέλουν να ποντάρουν στα παιχνίδια Πονφεραντίνα – Χιχόν και Νουμάνθια – Μπέτις, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολες (βροχές, κρύο μέχρι και χιονόπτωση).

256 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΛΤΣΕ                1                 2,05 (Bet365)

Η Γρανάδα εάν δεν κερδίσει ούτε απόψε, καλύτερα να ετοιμάζει τις… βαλίτσες της για τη Σεγούντα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας, όμως, μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από τη νυν αντίπαλό της η οποία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Μετράει 16 παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, ψάχνει… απεγνωσμένα το τρίποντο που θα της ξαναδώσει… οξυγόνο! Υποδέχεται την Ελτσε από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας (7-3-0). Η αντίπαλός της χάνει μέρος της δυναμικότητάς της εκτός (2-2-5) και κατεβαίνει με 4 σημαντικότατες απουσίες. Βασικότερη αυτή του 1ου σκόρερ της Τζόναθαν. Μέχρι τώρα μετράει 18 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 8 τα έχει πετύχει ο Βραζιλιάνος.

262 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ  1                 1,70   (Bet365)

Η Λας Πάλμας παραμένει σε… εκρηκτική κατάσταση έχοντας μόλις 2 ήττες στα τελευταία 16 παιχνίδια. Στην έδρα της είναι δυνατή (7-2-1), ενώ έχει και σημαντικότατες επιστροφές. Υποδέχεται τη Μαγιόρκα η οποία δεν πείθει εκτός (2-2-6), προέρχεται από βαριά ήττα από τη Βαγιαδολίδ (1-5) και έχει προβλήματα ο τεχνικός Καρπίν ο οποίος είναι με το 1,5 πόδι εκτός πάγκου και οι παίκτες του δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να τον κρατήσουν. Τα… τυπικά να κάνει η Λας Πάλμας, θα το πάρει το ματς.

Η «ΒΟΜΒΑ»

265 ΘΕΛΤΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ     Χ2         4,20/6,50 (Bet365)

Βλέποντας κάποιος τις αποδόσεις του αγώνα ακόμη και αν δεν τον ευνοεί το ρεπορτάζ δεν μπορεί να μην πάει στην κόντρα του φαβορί! Πολύ κακή η κατάσταση στη Θέλτα η οποία μετράει 10 αγώνες δίχως νίκη (στα 8 εξ αυτών ηττήθηκε) στο πρωτάθλημα. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός Μπερίσο, η λογική λέει ότι σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα πει… αντίο. Η Κόρδοβα από την άλλη, έδειξε χαρακτήρα με τη Ρεάλ (1-2), έχασε το ματς στις λεπτομέρειες, το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα μπορούσε να έχει νικήσει! Βρίσκεται σε διαρκή άνοδο έχοντας μόνο 2 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα από Μπάρτσα (0-5 και Ρεάλ 1-2). Συν το ότι έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (9 έναντι 7 εντός). Επιπλέον, θεωρούμε μακράν καλύτερο προπονητή τον Τζούκιτς ο οποίος κάνει πάντοτε καλή δουλειά σε μικρομεσαίες ομάδες . Υπάρχει αξία στην κόντρα, όσοι θέλουν ασφάλεια μπορούν να ποντάρουν στο +1 της Κόρδοβα στο 2,00 (θα πρέπει να ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά και πάνω για να χάσουμε τα χρήματά μας).

Σχετικά άρθρα