Νίκη Κηφισιάς και θετικά συμπεράσματα Σκουρτόπουλου

Η Κηφισιά επικράτησε με 89-83 του Ρεθύμνου σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ζηρίνειο με την ευκαιρία της διακοπής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να πραγματοποιηθεί η επανάληψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική.

Για 35 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ στην συνέχεια ο προπονητής τους Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισήμανε ότι έβγαλε πολύ θετικά συμπεράσματα από τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε το Ρέθυμνο το τελευταίο τριήμερο στην Αθήνα με αντιπάλους την ΑΕΚ και την Κηφισιά: «Ήταν απαραίτητο αυτό το ταξίδι και αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε δύο πολύ δυνατά ματς με ΑΕΚ και Κηφισιά. Μπορέσαμε και δώσαμε χρόνο και στον Σάφτενααρ που για μας είναι σημαντικό να βρει ρυθμό αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά. Δοκιμάσαμε κάποια καινούρια πράγματα. Παρά την κούραση, νομίζω ότι τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και γενικότερα για τα επόμενα τρία ματς που πρέπει να παίξουμε μέσα σε διάστημα 10 ημερών».

Σχετικά άρθρα