Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής – Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη
Οι προβλέψεις της Κυριακής - Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη  thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη

Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη και καθοδηγείται από τη γνώση.


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Ξεκινάς τον μήνα με μια συστολή συναισθηματική, κρατώντας τα όρια και όλα αυτά που θέλεις σε ένα ποιοτικό επίπεδο γιατί αναγνωρίζεις κάποιες αξίες και κυρίως αυτής της οικογένειας.
Ερωτικά: Με αφορμή τον Καρκίνο προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες που δεν σε βγάζουν από τα ρούχα σου και αυτό κάπου θα σε οδηγήσει. Αρκεί να θέλεις πάρα πολύ να γίνει μια αναγέννηση στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρεις κάποια άκρη με το πώς θα προστατεύσεις από την καθοριστική σου απόφαση να αλλάξεις τα πάντα αυτά που μέχρι τώρα έχεις δημιουργήσει.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Είσαι μπροστά σε κάποια θέματα απλά δεν θέλεις να το πιστέψεις διατηρείς κάποια παλιά σου στάση να μην φεύγεις από τα όρια σου. Σήμερα θα δοκιμάσεις να εξασφαλίσεις κάποιες προσωπικές αξίες που σου είναι απαραίτητες, κυρίως θα κάνεις συζητήσεις με κάποια συγγενικά σου άτομα και θα τα πας καλά.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλλεις για τον ενδιαφέρον του Σκορπιού γιατί έχετε τα ίδια συναισθήματα και κινείστε ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Υδροχόος ενώ σε ενδιαφέρει πάρα πολύ σε δυσκολεύει τελικά να τον κατακτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν θεωρείς ότι πρέπει να μην ξεφύγεις από τις γραμμές σου και τα ιδανικά σου κάνεις πάντα καλύτερες επιλογές, επειδή δείχνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να κινηθείς χωρίς απώλειες.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Συμπεριφέρεσαι αρκετά συντηρητικά και κυρίως φροντίζεις να μην χάσεις το νόημα της εξασφάλισης και της προστασίας σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα του σπιτιού σου είναι σημαντικό γιατί θέλεις να νιώθεις καλά σε αυτό. Θα έχεις όρεξη, ακόμα και με το μαγείρεμα να ασχοληθείς.
Ερωτικά: Η ερωτική συνύπαρξη με ένα Καρκίνο δεν είναι εύκολη γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Αλλά όταν βρείτε τα σημεία που συμπίπτετε περνάτε πολύ ωραία μαζί γιατί υπάρχει αμοιβαία κάλυψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες για το πώς θα πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα γιατί νιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις όλα σου τα δεδομένα για αυτό θα φροντίσεις να βρεθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα ακόμα και σήμερα.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Είσαι σε μια φάση που λες τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα σε κάνει να δείξεις την πυγμή σου. Οι δυνατότητές σου πάντως να ξεφύγεις από τα ίδια είναι πάρα πολλές.
Ερωτικά: Έχεις παραπάνω ευαισθησία από το κανονικό για αυτό μπορεί και να λυπάσαι ένα πρόσωπο που δεν είναι και ο μεγάλος σου έρωτας αλλά πιστεύεις ότι θα τα βρείτε στην πορεία. Καλό είναι να μην ξεγελαστείς και ξεγελάσεις και το άλλο το άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δουλέψεις με μεγαλύτερο δυναμισμό, γιατί δεν θέλεις οι άλλοι να βλέπουν πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Χωρίς πολλές περιστροφές θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Πιστεύεις ότι πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα τρόπο πολύ παραδοσιακό και για να γίνει σωστά θα χρειαστεί να έχεις όσο μπορείς συντηρητική συμπεριφορά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Πιθανόν να έχεις κάποια προβλήματα σήμερα και να παραμείνεις μέσα στο σπίτι σου.
Ερωτικά: Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου και προτιμάς να τα κρατήσεις μόνο για σένα. Κάπου έχεις αφήσει τελείως τα πράγματα να κυλάνε ανεξέλεγκτα και τώρα θα χρειαστείς ένα μέτρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξασφαλίσεις την απαραίτητη προστασία μέσα στο χώρο της δουλειάς σου για αυτό δεν κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Απλά μιλάς με κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα.


 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/69617-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-1-2#ixzz3QUBY2R4R

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X