Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς κάποια ζώδια μένουν μόνα, ενώ κάποια άλλα έχουν συνεχώς τύχη στα ερωτικά;
Πώς κάποια ζώδια μένουν μόνα, ενώ κάποια άλλα έχουν συνεχώς τύχη στα ερωτικά; thumbnail

Πώς κάποια ζώδια μένουν μόνα, ενώ κάποια άλλα έχουν συνεχώς τύχη στα ερωτικά;

Συχνά βλέπουμε πως κάποια άτομα ελκύουν τον έρωτα χωρίς πολύ δυσκολία, φλερτάροντας δεξιά και αριστερά, ενώ κάποια άλλα κάνουν χρόνια να δημιουργήσουν μία σχέση, ειδικά μία της προκοπής. Πώς κάποιοι μένουν μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν συνεχώς τύχη στα ερωτικά;

 

Ολόκληρο το Ωροσκόπιο συμβάλλει στο να έχουμε αυτό που λέμε τύχη στον έρωτα. Ωστόσο, πλανήτες όπως ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης, η αλλιώς οι προσωπικοί πλανήτες, καταλαμβάνουν έναν παραπάνω ρόλο. Η θέση και οι όψεις των πλανητών αυτών, δείχνουν τη τάση που υπάρχει στον έρωτα, τη τύχη σε αυτόν και τη γενική αντιμετώπιση του ατόμου από το αντίθετο φύλο. Το αν θα ζήσουμε ένα μικρό δράμα μετά από κάθε χωρισμό ή απλά θα πάμε γρήγορα και χωρίς κολλήματα παρακάτω.

 

Όταν αυτοί οι προσωπικοί πλανήτες είναι σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους,ΠαρθένοΤοξότη και Ιχθείς) χαρίζουν μια ανησυχία και μία συνεχή αναζήτηση, όσον αφορά συναισθήματα και σχέσεις. Η διάθεση που έχει το κάθε άτομο, τα χόμπι και οι απόψεις του, καθορίζουν το είδος της κοινωνικότητας που αναπτύσσει. Με μία τάση για γρήγορες και επιπόλαιες ερωτικές συνευρέσεις, που χαρίζουν τα ζώδια αυτά, δύσκολα θα καταλήξουμε σε μία σταθερή σχέση.

 

Επίσης, πολλά στοιχεία μεταβλητότητας στο ωροσκόπιο, συμβάλλουν να δημιουργούμε σχέσεις περαστικές και σύντομες. Όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όψεις έντονες, όπως είναι το τετράγωνο ή η αντίθεση, τείνουν προς την αδυναμία για μονιμότητα, ενώ έχουμε τη τάση να χαρίζουμε τον έρωτα ταυτόχρονα σε πολλούς… ενδιαφερομένους, μαζί με έναν αρνητισμό απέναντι στη μακροχρόνια δέσμευση. Γιατί αρνητισμό; Μα γιατί θεωρούμε κρίμα να αφιερωθούμε κατ’ αποκλειστικότητα σε κάποιον, όταν η ζωή μας μέσα από τις εναλλαγές αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε ζώδια που αρέσκονται στην αλλαγή και την ανανέωση. Μία Αφροδίτη στους Διδύμους, έχει τη τάση να μιλά και να επικοινωνεί πολύ, χωρίς όμως να της είναι εύκολο να προσεγγίσει και να προσεγγισθεί βαθιά και πνευματικά.

 

Αν μέσα σε όλα, προστεθεί και ο Ποσειδώνας, κάνοντας δύσκολες όψεις με τους προσωπικούς πλανήτες, τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ψευδαίσθηση το έρωτα. Η ψευδαίσθηση όμως είναι κάτι που δε συμβαίνει σε εμάς μόνο, αλλά πως και εμείς έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε αναληθή πραγματικότητα στη ζωή των άλλων, να αφήνουμε το υπονοούμενο του έρωτα και της παρουσίας μας, χωρίς στην ουσία να έχουμε σκοπό να δεσμευτούμε. Απλά, μας αρέσει να ζούμε το δικό μας παραμύθι.

 

Ειδικά οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώναείναι καθοριστικής σημασίας για τα ερωτικά δρώμενα. Πέφτουμε με τα μούτρα στο παιχνίδι, την υπόσχεση, το θολό τοπίο, τη πρόκληση. Τώρα αν συχνά γινόμαστε οι ίδιοι θύματα, η απάντηση είναι πως ναι. Άλλωστε γνωρίζουμε τους όρους του παιχνιδιού και τους έχουμε αποδεχτεί. Σε πολλές περιπτώσεις τους έχουμε θεσπίσει κιόλας.

 

Όταν στο ωροσκόπιο μας υπάρχει έντονη η μεταβλητότητα, η αλλαγή και το ψάξιμο, έχουμε και τη δομή να ξεπερνάμε εύκολα τις απογοητεύσεις. Η ταχύτητα με την οποία βρίσκουμε εραστή ή ερωμένη, είναι η ίδια με την οποία τα δάκρυα μας στεγνώνουν.

 

Επίσης, πλανήτες σε παρορμητικά ζώδιαΚριόΚαρκίνοΖυγό και Αιγόκερω, που βρίσκονται σε οίκους, όπως είναι ο πέμπτος και ο έβδομος, δίνουν στο άτομο μία προδιάθεση για κατακτήσεις και συνεχή αναζήτηση ρομάντζου.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X