Δεν σταματά να «πετά» η Κυριακοπούλου

Όταν η πρεμιέρα είναι σαν εκείνη της Νικόλ Κυριακοπούλου, πώς να είναι διαφορετική η συνέχεια. Άλλωστε η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί. 

Μετά από το χαμογελαστό… καλημέρα της προηγούμενης εβδομάδας λοιπόν, όταν πέρασε τα 4,67 μ., η Κυριακοπούλου προχώρησε ψηλότερα στο δεύτερο αγώνα της για τη σεζόν. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του επί κοντώ πέρασε τα 4,68 μ., βελτίωσε κατά ένα εκατοστό τη φετινή της επίδοση και πήρε τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης Βαντέ. 

Νικήτρια, με την ίδια επίδοση αλλά καλύτερες προσπάθειες, ήταν η Angelica Bengtsson, η οποία μάλιστα βελτίωσε και το ρεκόρ Σουηδίας. Έτσι, η Ελληνίδα άλτρια παραμένει στην τρίτη θέση της λίστας με τις καλύτερες άλτριες του κόσμου φέτος, θέση που “μοιράζεται” με την Bengtsson πλέον. 

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε το αγώνα της περνώντας τα 4,43 μ. και 4,56 μ., ενώ μετά από το 4,68 μ. έβαλε μία ακόμη πρόκληση στον εαυτό της. Την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα, είχε επιχειρήσει να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ βάζοντας τον πήχη στα 4,77 μέτρα. Αυτή τη φορά, προσπάθησε στα 4,78 μέτρα. Και μπορεί να μην το κατέρριψε, αλλά το… έντονο φλερτ με αυτό αναμένεται να συνεχιστεί στους επόμενους αγώνες της. 

πηγή: stivoz.gr

Σχετικά άρθρα