Κοινωνική δράση Ολυμπιακού στη Βέροια

Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στη Βέροια, επ’ ευκαιρία του σημερινού αγώνα των ερυθρόλευκων στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ:

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν ποτέ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Βέροια, όμως στο μυαλό του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της Διοίκησης είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδίως στα παιδιά . Ανάγκη όχι μόνο για χρηματική ή υλική προσφορά, αλλά ανάγκη να νιώσουν ότι κάποιος βρίσκεται κοντά τους, ακόμη και αν η στήριξη έρχεται από την άλλη άκρη της Ελλάδας! Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ολυμπιακού έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής το παρών στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής της Βέροιας, κοντά στα παιδιά!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Θρύλος ΑΕ”, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, φιλοξενήθηκαν από τον Διευθυντή του Σχολείου Ειδικής Αγωγής, κ. Αντώνη Τσιόνγκα, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την προσφορά τους προς το Σχολείο. Οι άνθρωποι της Διοίκησης του Ολυμπιακού προσέφεραν δώρα, για τα παιδιά, καθώς και μία φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι ιδιαιτέρως σημαντική, όμως το πιο σημαντικό από όλα ήταν το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και τον γονέων τους!»

Σχετικά άρθρα