Πέταξε στο +5 και τώρα ποιος τον πιάνει!

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (11′ αποβολή Μπαλάφα), περνώντας με 2-0 από τη Βέροια με Μήτρογλου και Ντοσεβί. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι. 

Περισσότερα σε λίγο..

Α’ Ημίχρονο: Γρήγορος ρυθμός και πολύ μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο από το οποίο ναι μεν έλειψαν οι φάσεις, αλλά η διάθεση και στις δύο ομάδες περίσσευε. Στο 11′ έγινε η φάση που άναψε τα αίματα και οδήγησε στο αριθμητικό μειονέκτημα της Βέροιας. Ο Μπαλάφας ανέτρεψε καθαρά από πίσω τον Αφελάι, μαρκάρισμα που οδήγησε τον Ιωαννίδη να βγάλει από το τσεπάκι την κίτρινη κάρτα. Όμως ο παίκτης της Βέροιας συνέχισε να διαμαρτύρεται και φεύγοντας κάτι είπε στον διαιτητή με αποτέλεσμα να αντικρίση την απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Παρά το γεγονός ότι η Βέροια έμεινε με δέκα ήταν η ομάδα που ε΄χιε την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Η κεφαλιά του Μπατιόν προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι και ο Ολυμπιακός σώθηκε στη φάση του 18′. Περισσότερο από δεξιά με τον Ντοσεβί προσπάθησαν να απειλήσουν οι “μπλε”. Η απάντηση τους δεν άργησε να έρθει με τον Φορτούνη να μπλοκάρεται ωραία από τον Μπράβο μετά τη σέντρα του Μαζουακού.

Στο 25′ ο Ντοσεβί έκανε επικίνδυνο γύρισμα προς τον Μήτρογλου, αλλά ο φορ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με προβολή. Με ακόμα ένα λανθασμένο κοντρόλ του Τογκολέζου στις λιγοστές φορές που ο Ολυμπιακός πάτησε περιοχή, τελείωσε το πρώτο μέρος. Η αδυναμία να τελειώσει σωστά τις φάσεις ήταν το κύριο μειονέκτημα των πρωταθλητών, την ώρα που η Βέροια ακόμα και με δέκα παίκτες έκανε μεστό παιχνίδι και προβλημάτισε με τις αντεπιθέσεις την ομάδα του Περέιρα.

Σχετικά άρθρα