Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Έκτακτο: Εκκένωση του οικισμού Κλεπάς Ναυπακτίας με εναέρια μέσα
Έκτακτο: Εκκένωση του οικισμού Κλεπάς Ναυπακτίας με εναέρια μέσα thumbnail

Έκτακτο: Εκκένωση του οικισμού Κλεπάς Ναυπακτίας με εναέρια μέσα

Συνεχίζονται τα σοβαρότατα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία με τις προσπάθειες αυτή τη στιγμή αν επικεντρώνονται  στο χωρίο Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας , όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστιο κατολισθιτικό φαινόμενο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τις κατοικίες.


Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας έχει κατατεθεί αίτημα  για την απομάκρυνση των κατοίκων του χωριού με εναέρια μέσα, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος προσέγγισης σε αυτό. «Επικοινωνούμε με τα κινητά τηλέφωνα , με τους κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας Κλεπάς και δυστυχώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κατολισθιτικό φαινόμενο που χαρακτηρίζεται επικίνδυνο. Τη στιγμή που δεν έχουμε καμία πρόσβαση προς το παρόν κρίναμε αναγκαίο να ζητήσουμε την μεταφορά των κατοίκων με εναέρια μέσα», δηλώνεις το agriniopress.gr ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας.  Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να γνωρίζουμε αν η μεγάλη αυτή επιχείρηση απεγκλωβισμού των κατοίκων θα γίνει.


Κατά τα άλλα  Περιφέρεια και δήμοι επιχειρούν με μηχανήματα σε διάφορα σημεία για να αρθούν οι αποκλεισμοί χωριών και οικισμών , ενώ όπως έγινε γνωστό έγιναν δεκτά τα αιτήματα για την κήρυξη πέντε δήμων της Αιτωλοακαρνανίας  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.


www.madata.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X