Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015 thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015


Μερικά πράγματα δεν θέλουν και πολύ σκέψη, απλά παίρνεις το ρίσκο και τολμάς, χωρίς να έχεις τον φόβο της αποτυχίας… Σημασία έχει να ζεις έντονα, να λατρεύεις αυτό που κάνεις και να μην μετανιώνεις για τα λάθη, τα πάθη και τις επιλογές σου! Ακριβώς αυτό είναι το αστρολογικό μήνυμα που δίνουν σε όλα τα ζώδια , οι όψεις της εβδομάδας 2-8 Νοεμβρίου 2015. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από τηνΠανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, το ολόγιομο φεγγάρι που θα κάνει αρκετές καρδιές να «φτερουγίσουν» από προσμονή!!!

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας θέλει και τα ρίσκα του…


Η πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και πρωτοτυπία! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιεί εξάγωνο με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό από τον Κριό! Οι σχέσεις των ζωδίων θα είναι έντονες, γεμάτες ενθουσιώδεις αλλαγές και ένα όμορφο ξάφνιασμα, που θα σκορπίσει χαμόγελα και ευτυχία! Νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν ξαφνικά και θα έχουν πολύ γρήγορη τροπή και εξέλιξη… Ο έρωτας θα πάρει την μορφή ρίσκου και θα γίνει ένα παιχνίδι γεμάτο δράση, περιπέτεια και μεγάλη ένταση! Τα ζώδια που δέχονται την εύνοια αυτής της αστρολογικής όψης είναι κυρίως οι ΚριοίΛέοντεςΤοξότες -δηλαδή τα ζώδια της φωτιάς- και οι ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι -τα ζώδια του Αέρα- που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο!

Η Πανσέληνος στον Λέοντα, αναζωπυρώνει τα συναισθήματα…


Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ένα φεγγάρι που σκορπίζει το γέλιο, την χαρά, την αισιοδοξία αλλά και την υπερβολή! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, είναι θετική, γεμάτη εκπλήξεις και αρκετά δημιουργική! Ο έρωτας γίνεται ο πρωταρχικός στόχος και πολλοί θα αφεθούν στα συναισθήματά τους και θα εκφράσουν αυτό που επιθυμούν! Το ολόγιομο Φεγγάρι Φεβρουαρίου, μας ωθεί να απολαύσουμε όλα όσα μας έχουν λείψει και μας παροτρύνει να αφεθούμε με υπερβολή σε αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε πλήρη ευτυχία! Οι ευνοημένοι από την Πανσέληνο θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Σταθεροποιώντας σχέσεις που κρατούν καιρό…


Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Αυτή η αστρολογική όψη θα βοηθήσει μακρόχρονες σχέσεις ή έρωτες που υπάρχουν από τα παλιά, να αναθερμανθούν και να βάλουν γερά θεμέλια για την πορεία τους! Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Υδροχόοι και οι Τοξότες του α’ δεκαημέρου! Θετικές εξελίξεις αναμένονται να έχουν και οι Κριοί, οι Ζυγοί, οιΛέοντες και οι Δίδυμοι του α΄ δεκαημέρου!

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Σπάζοντας τα δεσμά της ρουτίνας…


Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου ξεφεύγεις από την ρουτίνα και τολμάς το ακατόρθωτο. Μπορεί να υπερβάλεις, να κάνεις τις τρέλες σου, να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κόσμο, χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και ζητάς. Το ζητούμενό σου θα είναι απλά και μόνο να περάσεις καλά! Η αντίθεση του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Δία από τον Λέοντα, θα σε κάνει να το ρίξεις έξω εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο τηςΦωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) ή σε ζώδιο του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγός,Υδροχόος) και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων!

 

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας φανερώνουν ότι θα ζήσουμε έντονες μέρες γεμάτες από ερωτικές εκπλήξεις… Ας δούμε λοιπόν τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2-8 Φεβρουαρίου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και άρχισε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Πάρε με αγκαλιά – Κωνσταντίνος Αργυρός»

«Φόρεσε κόκκινα χρώματα, τρέλες και αρώματα, τις πόρτες κλείσε, κάνε με φύλλο στον άνεμο, φιλί παράνομο φωτιά μου είσαι… Πάρε με αγκαλιά, με τα χείλη σου ταξίδεψέ με, με φιλιά κέρνα με, με φιλιά! Πάρε με αγκαλιά και ασ’ τα μάτια όλα να τα λένε, τη βραδιά άναψε, τη βραδιά…»! Ανάβεις ερωτικά αυτή την εβδομάδα φίλε Κριέ… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα διεγείρει τις αισθήσεις σου και σε κάνει να αφήνεσαι στον αλήτη έρωτα, που σου παίρνει τα μυαλά… Ετοιμάσου για αγκαλιές και φιλιά που θα σου δίνουν ν μεγάλες υποσχέσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ο άνθρωπός σου – Γιάννης Πλούταρχος»

«Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μαι, στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι! Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου, να είμαι έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπός σου! Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μαι, στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι! Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου να είμαι, έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπός σου»! Αναζητάς τον άνθρωπο σου αυτός που θα σταθεί στο πλάι σου και θα σου τα δώσει όλα… ίσως όμως δεν είναι τόσο εφικτό ή εύκολο να το πετύχεις, ντε και καλά τώρα! Οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και ο πόθος σου αυτή την εβδομάδα γίνεται πιο ισχυρός!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μέρα με την μέρα – Νίκος Κουρκούλης»

«Τώρα πια δε με πειράζει αν μου πεις δε μ’ αγαπάς και στ’ αλήθεια δε με νοιάζει πού θα βγεις και πού θα πας, φταις για όλα και ευθύνες μη ζητάς να σε θέλω όπως πρώτα μη ζητάς! Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ μέρα με τη μέρα, σπάει του έρωτά μας το γυαλί, συνηθίζω στην ιδέα πως δεν κάνουμε μαζί, μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ!» Μέρα με την μέρα της νέας εβδομάδας νιώθεις όλο και πιο καλύτερα και αρχίζεις να βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό… Η Πανσέληνος στον Λέοντα σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις πάλι τα πάνω σου! Οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα το ρίξεις έξω, αφήνοντας πίσω το παρελθόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πώς μου το ‘κανες αυτό – Παντελής Παντελίδης»

«Πώς μου το ‘κανες αυτό, πες μου σε παρακαλώ, πάνω που είχα αρχίσει πάλι να σε ξεπερνάω! Σ’ ένα άδειο σπίτι μόνος για να ξεχαστώ, λέω θα τα καταφέρω όσο και να υποφέρω. Κι εκεί που νομίζω ότι νίκησα ο τρελός και πάλι γύρισες την πόρτα χτύπησες και κάτι ζήτησες» Η Πανσέληνος πάντα φουντώνει τα αισθήματά σου και σε κάνει να είσαι σε ένταση, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Αυτό το φεγγάρι αναμοχλεύει συναισθήματα του χτες και αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το αύριο… Σε πιάνουν οι νοσταλγίες σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα! Όχι, δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα αυτή την ερωτική ιστορία από τα παλιά!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπήμας στο τέλος του άρθρου. 


ΛΕΩΝ

«Πειράζει που είμαι φίρμα- Γιάννης Φλωρινιώτης»

«Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει. Και μας αρέσεις και σε θέλουμε και σ’ αγαπάμε και υποφέρουμε. Και μας την δίνεις και παθαίνουμε και όταν μας λείψεις αρρωσταίνουμε. Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει»! Είσαι ο πρωταγωνιστής ή αλλιώς η «φίρμα» της εβδομάδας, αγαπητέ Λέοντα! Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, να σε κάνει να ανεβαίνεις ψυχολογικά και να είσαι παντού και πάντα το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος! Οι πλανητικές όψεις φαίνεται ότι σε κάνουν να κερδίζεις τις εντυπώσεις… Απόλαυσέ το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Διαβάστε τη συνέχεια στο:http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/zwdia-provlepseis-evdomada-tragoudia-2-8-fevrouariou-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X