Πέρασαν έξι χρόνια χωρίς τον Παντελάκη

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ΠΑΟΚ στην ιστορία του συλλόγου. Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή, ο μεγάλος Γιώργος Παντελάκης.

Θυμίζουμε πως σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ο Γιώργος Παντελάκης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 83 χρόνων. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες (κατά πολλούς ο κορυφαίος) στην ιστορία του Δικέφαλου, έχοντας ουσιαστικά αφιερώσει όλη του τη ζωή στον ασπρόμαυρο σύλλογο. Υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από τη θέση του προέδρου μέχρι το καλοκαίρι του 1984.

Ο Παντελάκης ήταν από τους λίγους παράγοντες που τα έβαλαν ανοιχτά με τους μεγάλους αντιπάλους του σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ήταν αυτός που είχε έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών για την αρπαγή του Γιώργου Κούδα από τον Ολυμπιακό, όταν είχε απειλήσει πως θα κατεβάσει τον κόσμο στον δρόμο και θα αναδείξει την τεράστια δυναμική του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Τοτε που όλοι έτρεμαν την Χούντα, ο Παντελάκης τα έβαλε μαζί τους και κέρδισε την επιστροφή του Κούδα στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας από τους καλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό το αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι. Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή. Όλοι όσοι τον έζησαν όμως, θα τον θυμούνται συνέχεια. 

Σχετικά άρθρα