Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Μια τεχνική που διεγείρει πολύ τη γυναίκα στο σεξ
Μια τεχνική που διεγείρει πολύ τη γυναίκα στο σεξ  thumbnail

Μια τεχνική που διεγείρει πολύ τη γυναίκα στο σεξ

Πριν πω οτιδήποτε σχετικά με το πώς θα διεγείρετε την περιοχή της που βρίσκεται ανάμεσα στη μέση και στα γόνατά της, επιτρέψτε μου να σας κάνω να πλήξετε, λέγοντάς σας λίγες λέξεις σχετικά με τη γυναικεία ανατομία μας. Έχω μιλήσει μ’ ένα σωρό κοπέλες που έχουν όλες το ίδιο παράπονο: Οι άντρες τους δεν ξέρουν που ακριβώς πρέπει να τις διεγείρουν. Ίσως εσείς να ξέρετε, αλλά για χάρη τους, επιτρέψτε μου να σας οδηγήσω σε μια οργανωμένη κρουαζιέρα:


Η κλειτορίδα δεν είναι καθόλου εύκολο να εντοπιστεί. Είναι πολύ περισσότερο εμφανής στα σεξουαλικά βιβλία, παρά κάτω από την κιλότα της. Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος, αλλά είναι μικρή και σχεδόν ανύπαρκτη.


Όταν μια κοπέλα αυνανίζεται, εννέα φορές στις δέκα το κάνει διεγείροντας την κλειτορίδα της. Έτσι, ένα είναι βέβαιο: γνωρίζει πού βρίσκεται η κλειτορίδα της και τι πρέπει να κάνει για να τη διεγείρει. Γι’ αυτό, αν θέλει να την ευχαριστήσετε -και γιατί να μην το θέλει;- το πρώτο σαφές βήμα που θα έπρεπε να κάνει, θα ήταν να σας διδάξει το πώς. Να σας κάνει δηλαδή μια πλήρη Kat αναλυτική επίδειξη. Ίσως, με την ενθάρρυνσή σας, μπορέσει να το κάνει. Αλλά, για την περίπτωση που έχει ορισμένες αναστολές για τις εξηγήσεις αυτές, μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνος σας.


Η κλειτορίδα βρίσκεται ακριβώς στη μεσαία γραμμή. Ίσως να το ξέρετε ήδη. Αλλά σε ποιο σημείο κατά μήκος της μεσαίας γραμμής; Εκεί περίπου όπου βρίσκεται το πέος στο άντρα: στο εμπρός μέρος. Μ’ άλλα λόγια, αν εκείνη ξάπλωνε ανάσκελα και με τα πόδια της τεντωμένα και σφιγμένα γερά μεταξύ τους, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας στην κλειτορίδα της. Στην πολύ ανεπίσημη έρευνά μου (κουβεντολόι κατά το δεύτερο φλυτζάνι καφέ), βρήκα πολυάριθμες κοπέλες που παραπονιούνται ότι οι άντρες τους, αν και είναι πρόθυμοι και ανυπόμονοι να τις ευχαριστήσουν και να τις διεγείρουν, κατευθύνονται μονίμως προς λαθεμένη θέση. Ξεκινούν μ’ ένα δάχτυλο στον κόλπο ή διεγείρουν την περιοχή που Βρίσκεται πολύ κοντά στο άνοιγμα του κόλπου, υποθέτοντας, φαντάζομαι, πως η κλειτορίδα βρίσκεται κάπου εκεί γύρω. Και… πέφτουν έξω κατά δυόμισυ, περίπου, αλλά εξαιρετικά πολύτιμα, εκατοστά. Λεν θέλω να πω πως το δάχτυλο στον κόλπο της δεν είναι ευχάριστο. Και βέβαια είναι. Άσχετα με όσα έχουν πει μερικοί άντρες φυσιολόγοι, πως όταν διεγείρονται μόνες τους όλη η αίσθηση περιορίζεται στην κλειτορίδα. Γι’ αυτό, λένε, και τους αρέσει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και από τους άντρες τους.


Και πώς να την διεγείρετε; Με τον ίδιο τρόπο που διεγείρει εκείνη τον εαυτό της. Αν θελήσει να σας δείξει, σπουδαία. Αν όχι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μερικές από τις nto "δημοφιλείς"" τεχνικές και ας ελπίσουμε πως θα γυρίσετε τους κατάλληλους διακόπτες. Τοποθετείστε το χέρι σας με την παλάμη απλωμένη επάνω σ’ όλη την τριχωτή περιοχή του αιδοίου της. Πιέστε δυνατά και περιστρέψτε το, κάνοντας κύκλους. Με τον τρόπο αυτό, τα δάχτυλά σας δεν αγγίζουν άμεσα την κλειτορίδα της, αλλά ερεθίζουν τα χείλη του αιδοίου της και από τις δύο πλευρές, καθώς τα σπρώχνουν, τα κλείνουν, τα ανοίγουν…. (Όταν είμαστε μικρά κοριτσάκια, γλιστρούσαμε πάνω στο κάγκελο της σκάλας, πράγμα που είναι το ίδιο).


Μπορεί ακόμα να προτιμούν μια πιο άμεση μέθοδο. Θαυμάσια. Κρατήστε το χέρι σας εκεί που βρίσκεται, επίπεδο, με τα δάχτυλά σας γυρισμένα προς τα κάτω. Γλιστρήστε μετά ένα απ’ τα μεσαία δάχτυλά σας ανάμεσα στα χείλη και αφήστε το να ψάχνει αριστερά, δεξιά στην περιοχή. Μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή προεξοχή που προχωρά κατά μήκος του δαχτύλου σας, από το κάτω μέρος του. Είναι ο κορμός της κλειτορίδας. (Έχει ένα μικρό κορμό και μια κεφαλή, ακριβώς όπως το πέος σας, αλλά χωρίς άνοιγμα στην κεφαλή). Οι περισσότερες κοπέλες, όταν αυνανίζονται, δεν διεγείρουν πολύ άμεσα την κεφαλή της κλειτορίδας. Είναι υπερβολικά ευαίσθητη, ώστε να μην ανέχεται πολλά. Αντί γι’ αυτό, τρίβουν το δάχτυλο επάνω και κάτω κατά μήκος του κορμού της κλειτορίδας, μερικές φορές κατά μήκος και των πλευρών του, με τρόπο που μοιάζει με τον τρόπο που αυνανίζεστε εσείς.


Λοκιμάστε το. Αλλά, προηγουμένως, ακούστε μια σύσταση για να σας κάνω προσεκτικούς: πρόκειται για μια περιοχή που ερεθίζεται εύκολα, ιδιαίτερα όταν δεν λιπαίνεται άφθονα. Μπορεί να πιστεύετε ότι θα έχει αρκετή "αυτολίπανση" αν διεγερθεί αρκετά. Σε κανονικές συνθήκες μπορεί να είναι έτσι, αλλά η λίπανση αυτή δεν φτάνει απαραίτητα στην κλειτορίδα της. Η λίπανση προέρχεται από τα τοιχώματα του κόλπου και, αν εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα δεν πρόκειται ασφαλώς η λίπανση ν’ ανέβει τον ανήφορο. Μπορείτε να "δανειστείτε" λίγη από τον κόλπο της με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε επίσης να τη λιπάνετε με σάλιο, αλλά στεγνώνει πολύ γρήγορα. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και λίγη από τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιείτε όταν της κάνετε μασάζ.


Πόση ώρα μπορείτε να παίζετε με την κλειτορίδα της; Αυτό εξαρτάται από το τι θέλετε εσείς και το τι θέλει εκείνη. Αλλά, για εγωιστικούς λόγους και για να μείνω πιστή στο φύλο μου, ελπίζω πως θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της. Στο κάτω-κάτω, αυτό προσπαθείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή: να την ικανοποιήσετε. Είμαι σίγουρη όμως πως και για σας είναι ευχάριστο. Και να είστε σίγουρος πως αυτό θα σας το ανταποδώσει, με τη σειρά της, και με το παραπάνω.


 Από τη συγγραφέα ψυχοθεραπαεύτρια, ειδική σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων Λουίζα Μπερντ. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X