Έτοιμος ο Ρομπέρτο!

Με τον Ρομπέρτο πάει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Τούμπα και στα άλλα μεγάλα ματς που ακολουθούν. Ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και τέθηκε ξανά στη διάθεση της ομάδας, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο γόνατο που τον κράτησε δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων.
Ευχάριστα και για τον Μποτία που ανεβάζει ρυθμό στο ατομικό του πρόγραμμα και είναι θέμα χρόνου πια και η δική του επιστροφή.
Τη λίστα του Europa League θα δηλώσει την Τρίτη ο Ολυμπιακός στην UEFA και έχει ενδιαφέρον η γνωστοποίηση των αποφάσεων του Βίτορ Περέιρα για τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Ντνίπρο και για τη συνέχει εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τους Ουκρανούς.
Υπάρχει η δυνατότητα για τρεις αλλαγές σε σχέση με την αρχική λίστα για το Champions League. Ο Σαντάνα θα είναι σίγουρα η μία αντί του Αμπιντάλ που είναι και ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει. Για τις άλλες δύο θέσεις υποψήφιοι είναι ο Χάρα και οι Ντοσεβί, Φορτούνης που δεν είχαν δηλωθεί στην αρχή της σεζόν από τον Μίτσελ. Θα πρέπει να «κοπούν» άλλοι δύο παίκτες εφόσον γίνουν και οι τρεις αλλαγές. Με τους Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Μπενίτες να είναι υποψήφιοι, με τη λογική ότι έχουν το λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες σε αυτό το πρώτο διάστημα του Περέιρα στον ερυθρόλευκο πάγκο.
Σχετικά με τον Μπεν, αναμένεται η οριστική εξέλιξη για το αν θα αποκτηθεί τώρα και θα πάει κάπου δανεικός ή αν θα τον πάρει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι ως ελεύθερο χωρίς να δώσει χρήματα στη Βέροια όπως είναι και το πιθανότερο.
Ο Βλαχοδήμος πάει δανεικός στη Νιμ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Αμπντισαλάμ Ιμπραίμ.

Σχετικά άρθρα