Οι δηλώσεις των κορυφαίων!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μάρκους Μπεργκ , Γιάννης Αναστασίου , Δημήτρης Παπαδόπουλος και Ρομπέρτο μετά την βράβευση τους από τον ΠΣΑΠ για τη σεζόν 2013-2014

Μάρκους Μπεργκ (καλύτερος ξένος)

«Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είχα αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω πλέον ποδόσφαιρο, που είμαι εδώ και θέλω να μείνω πολύ περισσότερο στην ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες μου για τη συνεισφορά τους»

Ρομπέρτο (καλύτερος τερματοφύλακας)

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με όσους βοήθησαν να τα καταφέρω. Ευχαριστώ τον προηγούμενο προπονητή μας, τον Μίτσελ , τους συμπαίκτες μου και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με υποστηρίζουν και ιδιαίτερα τα παιδιά μου. Τους το αφιερώνω»

Δημήτρης Παπαδόπουλος (καλύτερος Έλληνας)

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλο για την αγάπη που μου έδειξαν. Τον προπονητή μου, Γιώργο Παράσχο, τους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους γονείς μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Και θέλω να κάνω μια ευχή, όπως είπε και ο Υφυπουργός. Να έχουμε ένα καθαρό ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να το ζήσω κι εγώ»

Γιάννης Αναστασίου (καλύτερος προπονητής)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και όσους με ψήφισαν που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Είχαμε πολλές δυσκολίες πέρυσι στο ξεκίνημα, αλλά και μια αρχή και φιλοσοφία: ότι θα πετύχουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Αυτό το βραβείο το θεωρώ μεγάλη τιμή» 

Σχετικά άρθρα