Τζαβέλλας εναντίον Άγγελου!

Ο Τζαβέλας ζήτησε από τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Αναστασιάδη να παίξει στην ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα με ανάρτησή του στον λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί άφησε αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον Αναστασιάδη και στενούς του συνεργάτες. 
 

Αναλυτικά η δημοσίευση του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Μπορώ να αντέχω να με βρίζουν να με φθείρουν και να διαρρέουν ψέματα, όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου, αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Και εγώ πιστεύω στον Θεό, αλλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο και δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα μου, που που φέρεται άψογα. Παρότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή μου ότι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκη , προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσα σάιτ ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής. 

Τις επόμενες ημέρες κι ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά. Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης, μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνο προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε ακόμα μία φορά εκτός ομάδας. 

Εγώ μιλάω με το όνομά μου μπροστά Δεν βάζω τον πλαϊνό μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου, η Παναγία και το ψέμα δεν πάνε μαζί.». 

Το ποστ του Τζαβέλλα στο instagram

Σχετικά άρθρα