Πρώτα ο Ατρόμητος

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στρέφεται αποκλειστικά η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό , με στόχο τη δέκατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. 
 
Οι ερυθρόλευκοι υπολογίζουν πολύ την ομάδα του Περιστερίου και δεν ξεχνούν ότι ήταν αυτή που τους υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τους στις αρχές της σεζόν. Ο Βίτορ Περέιρα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Φελίπε Σαντάνα και λογικά θα τον πάρει στην αποστολή , ενώ αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα με τους Τσόρι , Μιλιβόγεβιτς , Ντουρμάζ και Χάρτα να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. 
 
Σήμερα θα γίνει γνωστή η λίστα για τα παιχνίδια του Europa League, με τον Σαντάνα να παίρνει τη θέση του Αμπιντάλ και τους Χάρα, Ντοσεβί , Φορτούνη υποψήφιους για τις άλλες δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο σύλλογος. Με τους Μπουχαλάκη, Σαλίνο , Διαμαντάκο, Μπενίτες και Φουστέρ να αγωνιούν μήπως είναι μέσα στους δύο παίκτες που θα πρέπει να κοπούν από την αρχική λίστα. 
 
Ο Ρομπέρτο προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις χτες και το προσεχές διήμερο θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός θα είναι πανέτοιμος. Για την άλλη εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή του Μποτία , ενώ στο πλάνο μπαίνει ξανά ο Εντινγκά που τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα. 
 
«Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον Ολυμπιακό», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΦΩΣ ο Σάββας Θεοδωρίδης, αναφερόμενος στο σκληρό παιχνίδι της Βέροιας και στο ντέρμπι που ακολουθεί. 
 
Εξηγήσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού για τη δήλωσή του ότι θέλουμε ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα ζήτησε ο Κώστας Καραπαπάς στο περιθώριο της χτεσινής εκδήλωσης στον ΠΣΑΠ, καθώς ο Ολυμπιακός είναι αυτός που παίρνει τα πρωταθλήματα. Ο κ. Κοντονής διευκρίνισε ότι εννοούσε το θέμα της βίας και ότι έχει σε εκτίμηση τον Ολυμπιακό. 

Σχετικά άρθρα