Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς
15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς thumbnail

15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς


Την πρόσληψη 15.000 εργαζομένων στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και των ελεγκτικών μηχανισμών ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


«Οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες» δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν παρέλειψε να μιλήσει για κατάφωρες αδικίες από τους προκατόχους του, τις οποίες η νέα κυβέρνηση καλείται να αποκαταστήσει, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορεί να βελτιωθεί η μισθολογική κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων». Παράλληλα, επανέλαβε ότι περίπου 3.500 υπάλληλοι, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με παράνομες διαδικασίες, θα επιστρέψουν στο Δημόσιο

«Κανείς δεν θα χάσει τη θέση του στο Δημόσιο. Θα προχωρήσουμε σ’ ένα τίμιο σύστημα αξιολόγησης και κινητικότητας που δεν σημαίνει απόλυση. Η αξιολόγηση που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν φερετζές για την απόλυση» πρόσθεσε. 


Ο Κατρούγκαλος δεσμεύτηκε για τους σχολικούς φύλακες


Τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά από σχετικό αίτημα των απολυμένων σχολικών φυλάκων του δήμου Καλαμάτας.


Σκοπός της συνάντησης ήταν να διερευνηθούν οι προθέσεις της κυβέρνησης για την τύχη των 17 εργαζόμενων, αλλά και η πολιτική της σε σχέση με τη λειτουργία του δημόσιου τομέα.


Ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα τηρηθούν στο ακέραιο και όσον αφορά στους συγκεκριμένους εργαζόμενους, με το πρώτο νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης θα υπάρχει μέριμνα για την επαναπρόσληψή τους.


 


Δείτε τις φωτογραφίες: Πηγή φωτογραφιών: tharrosnews.gr


Διαβάστε περισσότερα στο www.enikos.grX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X