Έξαλλοι με τον Χατζηζήση

Έξω φρενών ήταν χθες στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Χατζηζήση. Ο αρχηγός του Απόλλωνα ξεκίνησε το παιχνίδι ρίχνοντας ψιλές στον Έλντερ Μπαρμπόσα, συνέχισε διαμαρτυρόμενος, λίγο έλειψε να… κόψει τη μπάλα στον Σοϊλέδη (χωρίς να δει καν κάρτα), ενώ ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι στον Αραβίδη, αλλα γλίτωσε και πάλι την κάρτα του Ανανία Φωτιάδη, ο οποίος ήταν ο διαιτητής που τα είχε κάνει μαντάρα στο ματς Φωστήρας – Παναχαϊκή.
 
Και αν στην ΑΕΚ έπραξαν ορθά και δεν ασχολήθηκαν καν με έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, αυτό δεν ισχύει για τον ποδοσφαιριστή της “ελαφρά ταξιαρχίας”. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το πέναλτι ο Αραβίδης κατευθύνθηκε στον πάγκο, διότι πονούσε πολύ από την πτώση μετά τη λαβή παλαιστή του Χατζηζήση. Ο παίκτης του Απόλλωνα τον ακολούθησε στη γραμμή του πλαγίου και του τα έχωνε, αναγκάζοντας μέχρι και τον γιατρό της ΑΕΚ, Άλκη Καλιακμάνη να τον απωθήσει, συγκρατώντας ταυτόχρονα τον Αραβίδη που ήταν έξαλλος. 
 
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω παίκτης βγήκε χθες το βράδυ σε αθλητικό ραδιόφωνο και υποστήριξε ότι ο Αραβίδης του είπε ότι δεν υπήρχε παράβαση στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η “Ένωση”. Κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα αναληθές…

Σχετικά άρθρα