Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 4 Φεβρουαρίου. Θετικές αλλαγές παντού!
Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 4 Φεβρουαρίου. Θετικές αλλαγές παντού!  thumbnail

Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 4 Φεβρουαρίου. Θετικές αλλαγές παντού!

Στις 4 Φεβρουαρίου και ώρα 01:09 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, που σχετίζεται με τη χαρά, την αγάπη, τη δημιουργία, τα παιδιά, τα χόμπι, τις αθλητικές δραστηριότητες. Ο ευεργέτης Δίας σχηματίζει σύνοδο με το γεμάτο φεγγάρι, ενώ ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο και μας προϊδεάζει για το επερχόμενο τρίγωνο Δία – Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου.

 

Πρόκειται λοιπόν για μια εξαιρετικά θετική Πανσέληνο -ίσως μια από τις καλύτερες της χρονιάς- που σηματοδοτεί αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος δείχνει την ολοκλήρωση των γεγονότων, θα υπάρξει ένα θεαματικό φινάλε σε υποθέσεις που μας απασχολούν τον καθένα προσωπικά ή ακόμα και σε συλλογικό επίπεδο (αφού ο Υδροχόος που βρίσκεται ο Ήλιος και του οποίου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός, αφορά την συλλογικότητα). Ευκαιρία λοιπόν, να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιρροή και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ένα καλύτερο μέλλον, που μπορεί να γίνει αισθητό πολύ σύντομα, ακόμα και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στον Λέοντα


Όλοι θα επωφεληθούμε σε ένα βαθμό από αυτή τη θετική Πανσέληνο, σίγουρα όμως τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΤοξότεςΛέοντες) και του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι), έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται.

Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Με τη συμμετοχή του Δία, αλλά και του Ουρανού που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα υπάρξουν ανέλπιστες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου, να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο ή να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική δραστηριότητα. Γενικότερα, οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα εξελιχθούν ακόμα και ερήμην σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, ένας νέος έρωτας μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί το τέλος κάποιων οικιακών ή οικογενειακών θεμάτων που σε προβληματίζουν. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για ανανέωση που μπορεί να σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σου, την εξεύρεση ενός νέου σπιτιού ή και την μετακόμιση σε μια άλλη γειτονιά ή ακόμα και μια άλλη χώρα. Δεν αποκλείεται επίσης να πετύχεις μια αξιόλογη αγοραπωλησία που επιδιώκεις από καιρό ή και να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον τομέα της καριέρας σου, όπου οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν με ένα σημαντικό οικονομικό bonus. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, η οποία πρόκειται να σε βγάλει από τη ρουτίνα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Το φιλικό σου περιβάλλον ή και καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και σε κάποιες σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται μια από αυτές τις καινούργιες γνωριμίες να καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα με σοβαρές προοπτικές. Με την συμμετοχή του Ουρανού δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργήσεις ερωτική σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Επιπλέον και στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την δυνατότητα να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΠως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνειδώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!

 


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου ο οποίος ευνοείται σημαντικά το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Ο Δίας και ο Ουρανός φέρνουν την τύχη στο πλευρό σου, ενώ και οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αρχίζουν να αποδίδουν και να σου φέρνουν τα κέρδη που επιθυμείς. Επιπλέον, ένα απρόσμενο βοήθημα, μια κληρονομιά, μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία σε βοηθούν να βγεις από το τέλμα και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερή οικονομική βάση. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τις επόμενες δυο εβδομάδες, καθώς θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και σου επιφυλάσσει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Με τη βοήθεια του Δία και του Ουρανού που ενισχύουν το γεμάτο φεγγάρι, μπορείς να ολοκληρώσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν και να βάλεις τις βάσεις για νέα ξεκινήματα που θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την ευημερία σου. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορείς αυτό το διάστημα να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΠως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή σου η Πανσέληνος; Το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου!


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X