Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος είναι, φλογερέ Κριέ, ένας μήνας που ο έρωτας θα έχει στη ζωή σου την τιμητική του. Στις 4/2 η Πανσέληνος στον ερωτικό Λέοντα δείχνει πως θέματα καρδιάς θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Ευχάριστα γεγονότα και θετικές εξελίξεις θα ενδυναμώσουν τη χαρά, την ευθυμία αλλά και το πάθος στη σχέση σου. Η παρουσία του Ηλίου, κυβερνήτη του 5ου ηλιακού σου οίκου, ως τις 19/2 στο ζώδιο της ανανέωσης και των εκπλήξεων, τον Υδροχόο δίνει ευκαιρίες για αλλαγές που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή πιο συναρπαστική. Στις 20/2 τόσο ο κυβερνήτης σου ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στο δικό σου γεμάτο ένταση και δράση πύρινο ζώδιο. Θα κάνεις νέα βήματα και μια καινούργια αρχή μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είσαι πολύ περισσότερο μάχιμος στον ερωτικό τομέα και το πάθος στη σχέση θα εκτοξευτεί στα ύψη. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για την ερωτική σου ζωή είναι 2/2, 8/2, 22/2, 24/2. Πρόσεχε γύρω στις 23/2.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά στους ερωτικούς παλμούς της Πανσελήνου (4/2) στον φλογερό, δυνατό και θετικό Λέοντα που στρώνει κόκκινο χαλί για τα αισθηματικά σου. Ο τροχός της τύχης έχει γυρίσει με το μέρος σου, όσον αφορά σε ερωτικά θέματα, και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος ως τις 11/2 στο ζώδιο του φιλελεύθερου και κοινωνικού Υδροχόου ευνοώντας αφενός επικοινωνία με άτομο από τα παλιά και αφετέρου να εξετάσεις το ενδεχόμενο μια πρότερη φιλική γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Γύρω στις 8/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ευνοεί μια σχέση με έντονα συναισθήματα στο χώρο της δουλειάς ή με προοπτικές μακροβιότητας. Ως τις 20/2 που τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη θα κινούνται στους υδάτινους Ιχθύες θα νιώθεις μια αβεβαιότητα για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Αντίθετα, με τον ορμητικό και ανταγωνιστικό Άρη στον Κριό και την εξωστρεφή, αν και λίγο εγωίστρια, Αφροδίτη στον Κριό, από τις 20/2 στον έρωτα θα ανάψουν φωτιές. Οι κινήσεις θα είναι πιο γρήγορες, πιο ειλικρινείς, εκρηκτικές και ζωηρές, θα μπορείς να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να αισθανθείς την αδρεναλίνη στα ύψη, όπως ακριβώς σου ταιριάζει!


 


Ταύρος
Δεσμευμένοι
Ο μήνας κάνει ποδαρικό με την ρομαντική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα (1/2) να ευνοεί να κάνεις όνειρα αλλά και να ζήσεις τρυφερές στιγμές. Στις 4/2 η ερωτική Πανσέληνος στον Λέοντα συμβαίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας να κάνεις με κάποιο ξεκίνημα πιο σταθερές κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου και την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου μέσα στο σπίτι. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 11/2 που εξουσιάζει την αισθηματική σου ζωή ίσως υπάρχουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις όσον αφορά σε αλλαγές και εξελίξεις, αναφορικά με μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους ή επαγγελματικά θέματα που θα προκαλούν μια αναταραχή στη σχέση. Το θετικό είναι ότι η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες ως τις 20/2 δίνει ευκαιρίες για όμορφες κοινωνικές δραστηριότητες που συναισθηματικά θα σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου και ευνοούν παρά τη γενικότερη ανακατωσούρα του μήνα να νιώθεις την καρδιά σου γεμάτη από αγάπη. Γύρω στις 24/2 η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει θετικές εμπειρίες που θα κάνουν τη σχέση πιο δυνατή. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2, 24/2.
Αδέσμευτοι
Με τον Ήλιο (ως τις 19/2) και τον Ερμή στον Υδροχόο μεγάλο μέρος της προσοχής και της σκέψης σου είναι σε εξελίξεις και αλλαγές στον τομέα της εργασίας. Συγχρόνως, με τον Ερμή, που εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό σου οίκο, ανάδρομο ως τις 11/2 ένα φλερτ είτε λόγω δουλειάς είτε άλλων θεμάτων δεν εξελίσσεται ομαλά και έχει πολλά πάνω – κάτω. Αν και γύρω στις 8/2 πιθανόν το πάθος να ξεχειλίσει και η ψυχή σου και το σώμα σου δονηθούν στους παλμούς ενός αποθεωτικού έρωτα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την εξωστρεφή Αφροδίτη σε θετική όψη με τον σταθερό Κρόνο στις 24/2 η ερωτική σου ζωή θα μπορέσει να πάρει μια πιο ξεκάθαρη και στερεή τροπή. Βέβαια, το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον εγωιστικό Κριό και τον 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ότι ίσως η σχέση αυτή για κάποιο λόγο θέλεις να τη ζήσεις, τουλάχιστον για ένα διάστημα, πολύ προσωπικά και εντελώς μακριά από τα βλέμματα των άλλων. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι στις 8/2, 22/2 και 24/2.


 


Δίδυμοι
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος, ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, ανάδρομο δείχνοντας μια φάση αναθεωρήσεων, σκέψεων, αναβολών, καθυστερήσεων και προβλημάτων. Από την άλλη, η παρουσία του Κρόνου στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Τοξότη επιβάλλει υποχρεώσεις μέσα στη σχέση και την αναγκαιότητα να παρθούν αποφάσεις για τη σταθερή ευημερία της ή διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις για το τέλος της. Αν και δεν είσαι σίγουρος, για το τι θες και τι μπορείς αυτόν τον καιρό, η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο στις 5/2 η οποία επαναλαμβάνεται στις 19/2 όταν ο Ερμής θα έχει ορθοδρομήσει δείχνει ότι τουλάχιστον προς το παρόν αν και έχουμε χειμώνα στη σχέση σου θα επιλέξεις το καλοκαίρι. Βέβαια, η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη ως τις 20/1 στους Ιχθύες θα δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς όλα γύρω σου στάζουν πολύ συναίσθημα που σε αποδιοργανώνει. Ευτυχώς, το τελευταίο δεκαήμερο η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον εξωστρεφή και πύρινο Κριό ευνοεί να μπει τέλος στα «λιμνάζοντα νερά» καταστάσεων και θεμάτων και να βρεθεί κοινό έδαφος με το ταίρι σου για θέματα νομικά και σχετικά με σπουδές και το εξωτερικό, με ταξίδια και την διασκέδαση.
Αδέσμευτοι
Τόσο, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, όσο και ο Δίας, που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεων σου, και βρίσκεται στον 3ο οίκο (επικοινωνία), είναι ανάδρομοι και ως εκ τούτου δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή αλλά και πως θα το πετύχεις. Άλλες φορές βραχυκυκλώνεις και άλλες κάνεις ή σκέφτεσαι κινήσεις που σχετίζονται με το αισθηματικό σου παρελθόν. Όμως, η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύες ως τις 20/2 μπερδεύουν τα πράγματα στα ερωτικά σου και πιθανόν να νιώθεις εντελώς αποπροσανατολισμένος. Ο Ερμής, στις 11/2 γυρνά ορθόδρομος βοηθώντας να κάνεις από τη μια στιγμή στην άλλη αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς, φλερτάρεις και παίζεις το ερωτικό παιχνίδι. Στις 20/2, η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον Κριό ευνοώντας να ξεκαθαρίσεις προς τα πού θέλεις να κινηθείς και να δράσεις ευθέως, με τόλμη και θάρρος. Θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν σε πάρτι, φιλικές συγκεντρώσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Οι πιο καλές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 5/2, 19/2, 22/2 και 24/2.


 


Καρκίνος
Δεσμευμένοι
Ένας από τους πιο όμορφους μήνες του 2015 είναι για σένα, γλυκέ Καρκίνε, ο μήνας των ερωτευμένων, ο Φεβρουάριος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο υδάτινο, συναισθηματικό και πολύ ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και ως τις 20/1 θα βιώνεις την απόλυτη ερωτική χαρά. Το σύμπαν συμμαχεί μαζί σου, για χάρη του έρωτα, με πολύ θετικές όψεις, την 1η του μήνα και στις 8/2, για να γιορτάσεις τον έρωτα και να ζήσεις πολύ ρομαντικές και αισθαντικές στιγμές. Στις 4/2 η Πανσέληνος στο ερωτικό και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί πρόωρα δωράκια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και στιγμές που θα αισθανθείς να λάμπει στην καρδιά σου ο ήλιος του έρωτα. Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο (ως τις 19/2) και στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις θα φέρουν ανανεωτικές αλλαγές στην σεξουαλική ζωή. Κάποιες ξαφνικές ζήλιες είναι πιθανές όμως και αυτές μπορούν να γίνουν σπίρτο που θα ανάψουν τη φλόγα του έρωτα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και η ανάγκη για νέα βήματα. Ωστόσο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24/2 μπορούν μακροπρόθεσμα να κάνουν πιο δυνατή τη σχέση. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2.
Αδέσμευτοι
Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου, στην περίπτωση σου δεν θα έχει μόνο το όνομα αλλά και τη συμπαντική εύνοια και χάρη. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο υδάτινο, τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί ως τις 20/2 να σε χτυπήσει το βέλος του έρωτα και να πετάξεις στα σύννεφα από χαρά. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 11/2 ευνοεί να βολιδοσκοπήσεις τι πιθανότητες έχεις με άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου ενώ είναι πιθανή κάποια επανασύνδεση. Ωστόσο, μετά τις 11/2 με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα μπορείς να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές ή να έχεις νέα που ψυχικά, σωματικά και ερωτικά θα σε ανανεώσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οι συμπαντικές επιρροές αλλάζουν. Η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον εξωστρεφή και ανυπόμονο Κριό και τα πράγματα θα κινούνται πιο γρήγορα ενώ θα χρειάζεται να δώσεις έμφαση σε θέματα δουλειάς. Ωστόσο, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη, των σχέσεων σου, τον Κρόνο στις 24/2, δείχνει ότι ακόμη και σε μια θορυβώδη και έντονη περίοδο μπορείς ερωτικά να αισθανθείς ασφάλεια, σταθερότητα και προστασία.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/69727-erotikes-provlepseis-fevroyarioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3QgaEu1yy

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X