Σπουδαία κίνηση με Λένον η Έβερτον (pics)

Το… κενό που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Άαρον Λένον και τον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο εκμεταλλεύτηκε η Έβερτον και απέκτησε τον δεξιό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τους «πετεινούς»! 
Ο Άγγλος άσος ήταν ένα από τα «αστέρια» της Τότεναμ, επί εποχής Χάρι Ρέντναπ και Αντρέ Βίλας-Μπόας, αλλά δεν μπόρεσε να είναι στις βασικές επιλογές του Μαουρίτσιο Ποκετίνο!
Έτσι, ο Άαρον Λένον δόθηκε δανεικός στην Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι, με στόχο ο 28άχρονος άσος να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, τεχνικός της ομάδας της Λίβερπουλ, αποθέωσε τον στον Άαρον Λένον. «Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο Άαρον στην ομάδα μας με την εμπειρία του, τη συμμετοχή του σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα με την εθνική Αγγλίας και τα χρόνια που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός προσθέτοντας: «Στα 27 του χρόνια θα είναι μία πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ μας και θα μας δώσει πληθώρα επιλογών στην επίθεση μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ταχύτητα και η τεχνική του θα ταιριάξουν στο “Γκούντισον Παρκ”».
Η Έβερτον στον λογαριασμό της στο «Twitter» ανέφερε το εξής: «Η Έβερτον απέκτησε τον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ, Άαρον Λένον, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Καλωσήρθες Άαρον».
 
//

Post by Everton Football Club.

 
//

Post by Everton Football Club.

 
//

Post by Everton Football Club.

 
//

Post by Everton Football Club.

 
//

Post by Everton Football Club.

Σχετικά άρθρα