Αρχική / More / Αθλητικά / ΑΕΚ: Διαρκείας δεύτερου γύρου από 30 ευρώ
ΑΕΚ: Διαρκείας δεύτερου γύρου από 30 ευρώ thumbnail

ΑΕΚ: Διαρκείας δεύτερου γύρου από 30 ευρώ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια του δεύτερου γύρου αρχίζουν από την τιμή των 30 ευρώ.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τις νέες προνομιακές τιμές για τις Κάρτες Διαρκείας του δευτέρου γύρου της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ. Η «Βασίλισσα» θέλει την στήριξη του κόσμου της. Η κοινή προσπάθεια για επιστροφή της και σε τροχιά διακρίσεων συνεχίζεται.
Κάρτες Διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚΗ ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει τη διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 με νέες ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.
http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/
Η Βασίλισσα επέστρεψε!
Το σκοτάδι διαδέχθηκε το φως και η ΑΕΚ ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία της. Η Βασίλισσα επέστρεψε εκεί που της αξίζει και θα μείνει. Στην Α1. Με δύναμή της, αρωγό της και σύμμαχό της, τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο της.
Η Βασίλισσα επέστρεψε, σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη την δύναμή σου, την στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει AEK.
Η Βασίλισσα επέστρεψε, στη θέση της, στο κλειστό που αρμόζει στην δυναμική και στον κόσμο της, στο ΟΑΚΑ. Δείξε έμπρακτα με την συνεχή παρουσία σου στο γήπεδο, γίνε κάτοχος διαρκείας για τη σεζόν 2014-15 και μην αφήσεις μόνη την Βασίλισσα και σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.
Οι Κάρτες Διαρκείας τιμώνται σε ιδιαίτερα προνομιακά επίπεδα για όλους τους φίλους της Ένωσης, που θα σπεύσουν την πρώτη αυτή δύσκολη χρονιά να ενισχύσουν την ομάδα μας. Σε όλους αυτούς θα δοθούν προνόμια ανανέωσης και όχι νέας αγοράς. Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, η ΑΕΚ το ασπάζεται και η διοικούσα αρχή της ΚΑΕ έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξυπηρετήσει αλλά και να τιμήσει με την σειρά της τους φίλους της, που δεν σταματούν ποτέ να την ακολουθούν.
Ειδικά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος BASKET League ΣΚΡΑΤΣ 2014-2015 ο κάθε Ενωσίτης θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, με νέες επιπλέον μειωμένες προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 30, 40 και 50 ευρώ. Η προσφορά αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Σαφέστατα η ΑΕΚ θέτει ως προτεραιότητα την δημιουργία οικογενειακού κλίματος στις κερκίδες και πρωτοτυπεί και στα οικογενειακά διαρκείας καθώς και αυτά είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 30 € (Ο Γονέας) 7,5 € (Το κάθε Παιδί).
Αναλυτικά ο πίνακας των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ ΚΑΕ για τον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 (και playoffs).
Κατηγορίες Προνομιακή Τιμή β’ γύρου Κανονική ΤιμήFan Γ΄(πέταλο) 30€ 75€ Fan Β΄(πέταλο) 30€ 90€Fan Α΄(πέταλο) 40€ 120€Fan Silver (κέντρο) 50€ 160€Fan Gold (κέντρο) 60€ 180€Fan Platinum (κέντρο) 70€ 200€Fan Diamond 90€ 240€
Supporter 125€ 350€Supporter bronze 175€ 700€Supporter silver 225€ 900€Supporter gold 300€ 1200 €Supporter platinum 500€ 2000€Supporter diamond 600€ 2500€
Family (οικογενειακό) 30 & 7,5€ 120 & 30€Company 125 & 40€ 500 160€
ΤΙΜΕΣΣτο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014 – 2015 και λόγω και της δεδομένης οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να δοθεί προνόμιο ανανέωσης σε όσους προβούν σε νέα αγορά εισιτηρίων για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Οι φετινοί κάτοχοι θα επωφεληθούν του δικαιώματος ανανέωσης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με τις φετινές (κανονική τιμή αγωνιστικής περιόδου μειωμένη έως και 50%). Για νέους αγοραστές την περίοδο 2015 – 2016 θα ισχύσουν κανονικές τιμές.
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ:
Για κάθε κατηγορία καρτών διαρκείας προβλέπονται και επιπλέον προνόμια τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά.
• Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους SUPPORTER• Δωρεάν θέση parking (όχι εξασφαλισμένη) δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.• Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας SUPPORTER.ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ• Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες.• Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο δήμο που ανήκουν.• Τόσο τα οικογενειακά εισιτήρια όσο και τα εταιρικά θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ.• Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μια. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.• Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X