Το σκεπτικό Περέιρα για τη λίστα

Αποφάσεις ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης και λογικής από τον Βίτορ Περέιρα για τη λίστα που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός ενόψει των αγώνων του στο Europa League εναντίον της Ντνίπρο και για όσο μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα στη διοργάνωση. 
 
Για τις τρεις αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει ο σύλλογος σε σχέση με την αρχική λίστα, ο Περέιρα αποφάσισε να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Αμπιντάλ με τον Σαντάνα, τον Μπουχαλάκη με τον Φορτούνη που είναι σε καλύτερη κατάσταση και παίζει πλέον περισσότερο, ενώ ο Ντοσεβί κερδίζει τη θέση που δεν είχε πάρει από τον Μίτσελ και μένει έξω ο Σαλίνο καθώς εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον βασικό δεξιό μπακ Ελαμπντελαουί μπορεί να παίξει στη θέση ο Μανιάτης. 
 
Ο Χάρα έμεινε εκτός λίστας διότι δεν είναι ακόμη σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και γιατί ο προπονητής θεωρεί ότι θα αδικούσε τους Μπενίτες ή Διαμαντάκο που συμμετείχαν στην προσπάθεια της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της περιόδου
 
Η λίστα για το Europa:
 
Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Γιαννούλης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μποτία, Σαντάνα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Αφελάι, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Μήτρογλου, Διαμαντάκος. Και από την ομάδα Νέων οι Χουτεσιώτης, Βέργος. 

Σχετικά άρθρα