Χώρισε τον Λιούις για τέταρτη φορά

Μια σχέση με τα πάνω της και τα κάτω της. Με πάθος και χωσιμούς. Φαίνεται όμως πως για την Nicole Scherzinger το θέμα οικογένεια είναι δυνατό και οδήγησε στον χωρισμό από τον Lewis Hamilton.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Sun, σύμφωνα με την οποία ο 30χρονο πιλότος είπε όχι στον γάμο. «Το πάλευαν εδώ και μήνες αλλά τα πράγματα μεταξύ τους πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Τελικά η Nicole σταμάτησε να τον ανέχεται και έδωσε τέλος. Εξάλλου γνώριζε πολύ καλά ότι δεν είχε σκοπό να την παντρευτεί», λέει στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Βέβαια, για να κρατάμε και μικρό καλάθι, σχετικό δημοσίευμα υπήρξε και πριν από περίπου μια εβδομάδα και τότε το ζευγάρι είχε αρνηθεί ότι είχε χωρίσει. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Lewis σε συνέντευξή του είχε πει ότι με την αγαπημένη του δεν είχαν συζητήσει ποτέ το ενδεχόμενο να παντρευτούν γιατί και οι δύο έδιναν προτεραιότητα στις καριέρες τους.

«Είμαστε σε ένα καλό σημείο. Αυτή δουλεύει σκληρά και εμπνέουμε ο ένας τον άλλο. Αλλά επί της ουσίας δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Ο καιρός που περνάμε μαζί είναι πολύτιμος, οπότε κάποια στιγμή εντελώς φυσικά θα γίνει και το επόμενο βήμα. Αυτή τη στιγμή όμως κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν», είχε πει στο περιοδικό The Sunday Times Style ο πρωταθλητής της F1.

Σχετικά άρθρα