Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Κοκκινίλες στο πρόσωπο – Αίτια και τρόποι για να φύγουν
Κοκκινίλες στο πρόσωπο - Αίτια και τρόποι για να φύγουν thumbnail

Μάρθα, 48 ετών

Κοκκινίλες στο πρόσωπο – Αίτια και τρόποι για να φύγουν

ΕΡΩΤΗΜΑ
Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς σας σχετικά με τη ροδόχρου ακμή και πως μπορεί καλύτερα να αντιμετωπιστεί. Έχω διαβάσει πως δεν θεραπεύεται απλά περνά περιόδους ύφεσης. Τί ακριβώς είναι; Και πώς μειώνεται;


Στο ερώτημα απάντησε η Μαργαρίτα Βεργολιά, Δερματολόγος – ΑφροδισιολόγοςΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή αναγνώστρια,

Η ροδόχρους νόσος ή κοινώς ροδόχρους ακμή είναι φλεγμονώδης δερματοπάθεια με εξάρσεις και υφέσεις.  Ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και την κλινική εικόνα, ο/η ασθενής τίθεται στην
ανάλογη θεραπεία η οποία περιλαμβάνει :
1) τοπική αγωγή
2) συνδυασμός ειδικών αντιβιοτικών με τοπική αγωγή
3) Pulse Dye Laser (VBeam της Candela)
4) συνδυασμός των ανωτέρω.
(www.dermavita.gr)

Με εκτίμηση,
Βεργολιά Μαργαρίτα
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος


 


Σύντομο βιογραφικό


Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988.Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αθήνας και Α.Συγγρός το 1998. Εξειδικεύτηκε στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία με ειδικότερο ενδιαφέρον στο χειρισμό δερματολογικών Lasers και στις μεθόδους κοσμητικής δερματολογίας.
Επί 10ετίας διατέλεσε υπεύθυνη του Δερματολογικού Κέντρου Αθηνών αποκτώντας μεγάλη εμπειρία, δίπλα σε διακεκριμένους καθηγητές, σε όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας-αφροδισιολογίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες που αφορούσαν την ψωρίαση και άλλα δερματολογικά νοσήματα. Εμφανίζεται σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα που αφορούν στην αισθητική δερματολογία και τις σύγχρονες μεθόδους αντιγήρανσης (Mega, Ant1) και αρθρογραφεί σε πολλά περιοδικά (ELLE). Λαμβάνει ενεργά μέρος σε όλα τα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.


www.dermavita.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X