Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος στον Λέοντα: Το όνειρο είναι το πρώτο βήμα, που οδηγεί στην αλλαγή!
Πανσέληνος στον Λέοντα: Το όνειρο είναι το πρώτο βήμα, που οδηγεί στην αλλαγή! thumbnail

Πανσέληνος στον Λέοντα: Το όνειρο είναι το πρώτο βήμα, που οδηγεί στην αλλαγή!

Στην αστρολογία, τα φώτα, δηλαδή ο Ήλιος και η Σελήνη, είναι τα πιο σημαντικά ουράνια σώματα σε ένα γενέθλιο χάρτη και λειτουργούν συμπληρώνοντας το ένα το άλλο. Ο Ήλιος δίνει και η Σελήνη παίρνει, δέχεται την ενέργειά του και αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση της σχέσης και της λειτουργίας τους.

 

Στην Πανσέληνο αυτή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, όπου αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού βρίσκεται κάτω από την ''εποπτεία'' του Ήλιου κι έχει τη διάθεση να προχωρήσει μπροστά, να αγγίξει το όνειρό της και να το κάνει πραγματικότητα! Η Σελήνη στο Λέοντα αγαπάει πολύ τους ανθρώπους, δίνεται σε αυτούς και έχει ανάγκη από παραδοχή και αναγνώριση. Είναι δημιουργική και έχει ανάγκη να υλοποιεί τα σχέδια της και να εξελίσσεται!

 

Από την άλλη μεριά, ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εστιάζει στην εξέλιξη, στο όνειρο, στην συλλογική προσπάθεια. Θα υποστηρίξει με κάθε θυσία τις ιδέες και τα οράματά του! Έτσι,η Πανσέληνος αυτή στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα, που λέει: προχώρα, τόλμησε, δημιούργησε, εκφράσου, εξελίξου, βγάλε από μέσα σου την καλύτερη ποιότητα του εαυτού σου! Μπορείς να τα καταφέρεις!

 

Όμως είναι σημαντικό να μάθεις πως πολλές φορές οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μέσα από την συνεργασία και τη συμπόρευση. Τώρα χρειάζεται να γίνεις πιο ανοιχτός στις ενέργειες των άλλων και στις διαθέσεις τους, να τους αγαπήσεις και να τους δώσεις το χώρο που χρειάζονται να έχουν στη ζωή σου! Με τον τρόπο αυτό ενισχύεις την ελπίδα, αλλά και έρχεσαι πιο στο αποτέλεσμα που επιδιώκεις! Οι θετικές ενέργειες μεγαλώνουν, πολλαπλασιάζονται και… ναι, μπορούν να κάνουν θαύματα!

 

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου, βρίσκεται και αυτός στην 14η μοίρα του Σκορπιού, σχηματίζοντας την όψη του Ταυ τετραγώνου με τα φώτα. O σχηματισμός αυτός ωθεί σε μια άκαμπτη πορεία προς την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, όμως πρέπει να προσέξουμε να μην μείνουμε εστιασμένοι σε μια μονόπλευρη οπτική των πραγμάτων, αλλά να ανοίξουμε τους ορίζοντες, τη σκέψη και την οπτική μας, διευρύνοντας την αντίληψή μας! Επίσης, να μην παρασυρθούμε από φοβίες, εμμονές, και υπερβολικούς συναισθηματισμούς, μεγαλοποιώντας τα πράγματα και δημιουργώντας θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλωστε, ο σχηματισμός αυτός τονίζει και την ανάγκη της διαλλακτικότητας, της έκφρασης, της συζήτησης και όχι των απόλυτων και δογματικών θέσεων… Σταθεροί χρειάζεται να είμαστε μόνο σε αυτό που στοχεύουμε, σε όλα τα άλλα χρειάζεται ευελιξία και ανοιχτό μυαλό! Εκεί κρύβεται η επιτυχία!

 

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο:http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/panselinos-leon-fevrouarios-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X