Μελισσανίδης: «Είστε μαχητές»

Την ευκαιρία να ντοπάρει ψυχολογικά τους “κιτρινόμαυρους” είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο διοικητικός ηγέτης της “Ένωσης” τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι είναι μαχητές και τους ζήτησε να συνεχίσουν να παλεύουν έτσι σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

«Είστε μονομάχοι! Θέλω να συνεχίσετε να παλεύετε έτσι σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους μας, που ξέρετε καλά όλοι σας ποιοι είναι, από την αρχή. Να ξέρετε πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και πάμε να συνεχίσουμε έτσι», ήταν τα πρώτα λόγια του “Τίγρη”, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που βγάζει υγεία και τη χαίρεται ο κόσμος. Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας. Συνεχίζουμε με την ίδια προσοχή και στους επόμενους αγώνες, διότι δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Ο κ. Μελισσανίδης καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τα Χανιά: «Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι…».

Σχετικά άρθρα