Περέιρα: «Συνεχίζουμε και στην Τούμπα»

Περέιρα: «Συνεχίζουμε και στην Τούμπα»
 
Ο Βίτορ Περέιρα ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη νίκη επί του Ατρόμητου και την προσπάθεια βελτίωσης του Ολυμπιακού, ενώ για την Τούμπα είπε ότι η ομάδα του θα πάει για άλλη μια νίκη ανεξαρτήτως διαφοράς, αλλά και για να τιμήσει  τη σημαντική ημερομηνία στην ιστορία του συλλόγου, καθώς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συμπίπτει με την επέτειο για τους νεκρούς της Θύρας 7. 
 
Η συνέντευξη Τύπου του Περέιρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου:
 
Για το αν είναι μια πολύ ευχάριστη βραδιά με τη διαφορά στους 8 βαθμούς:«Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε καλά, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο έως το γκολ του Ατρομήτου. Θέλουμε να παίζουμε έτσι, να βελτιωνόμαστε. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου, είναι δύσκολο ότι παίζουμε τόσα ματς μαζεμένα ενώ οι άλλες ομάδες όχι. Για τα δικά τους θέματα εγώ δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να βελτιωνόμαστε εμείς».
 
Για το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μετά το γκολ του Ατρόμητου: «Μου αρέσει να κερδίζουμε με 2-0 και να διατηρούμε ψηλά το επίπεδο, να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Αυτό θα ήθελα και σήμερα, να μην αλλάξει η συμπεριφορά μας μετά το δεύτερο γκολ. Μέσα στο λίγο χρόνο που είμαι εδώ έχουμε κερδίσει όλους τους βαθμούς, προσπαθώ να βελτιωνόμαστε αλλά δεν είναι δυνατό να το κάνουμε άμεσα και με τόσα ματς μαζεμένα. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται, δεν έχουμε βελτιώσει τα πάντα, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί δεν στηρίζομαι μόνο σε 11 παίκτες αλλά και στους 25. Προσπαθώ να περάσω σε όλους τις ιδέες μου για το παιχνίδι, κάτι που σύντομα θα γίνει»
 
Για την απουσία αμυντικών στον πάγκο και για τον Σαντάνα: «Ήμασταν λίγο πιεσμένοι στην άμυνα, είχαμε μόνο δύο στόπερ, όχι τους Σιόβα και Μποτία. Ο Σαντάνα έχει κάνει μόνο 3 προπονήσεις, προσπάθησε να συντονιστεί μα τους υπόλοιπους. Δεν είναι εύκολο σε τρεις μέρες να υπάρχει απόλυτη αρμονία. Είμαι ικανοποιημένος από τον Αυλωνίτη και από την παρουσία του Σνατάνα. Απεχθάνομαι να δεχόμαστε γκολ, είναι το ίδιο σαν να μην μπορείς να βάλεις γκολ, θα βελτιωθούμε και εκεί με την καλύτερη προσαρμογή του Σαντάνα και τη δουλειά»
 
Για το ματς της Τούμπας: «Από αύριο θα σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα ξεκουραστούμε από ένα δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα μιλάμε για τον Ατρόμητο, για τον ΠΑΟΚ θα μιλήσουμε αργότερα. Ο Ατρόμητος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή και καταφέραμε να νικήσουμε, θέλω να μιλήσω μόνο για το ματς με τον Ατρόμητο. Σήμερα δεν γινόταν να νικήσουμε τον…ΠΑΟΚ, αυτό θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Κυριακή. Θέλουμε να παίξουμε καλά και εκεί, να εμφανιστούμε με προσωπικότητα και να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω πως είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το σύλλογο εκείνη την ημερομηνία και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και γι΄αυτό»

Σχετικά άρθρα