Επιστολή με διπλό μήνυμα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν καλεσμένος το προηγούμενο Σάββατο στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της “Ένωσης Φίλων ΑΕΚ Λήμνου”. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί, όμως φρόντισε με επιστολή του να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Αναλυτικά: «Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας στη Λήμνο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την πρόσκλησή σας να γιορτάσουμε μαζί αυτή την κιτρινόμαυρη βραδιά δυστυχώς όμως επαγγελματικοί λόγοι δεν μου το επιτρέπουν. Σας απευθύνω λίγα λόγια από καρδιάς γνωρίζοντας την ανιδιοτελή αγάπη σας προς την ΑΕΚ και την προσπάθειά σας να κρατάτε ζωντανό το Αεκτζήδικό στοιχείο σε αυτό το όμορφο νησί της πατρίδας μας.

 
Πριν από ενάμιση χρόνο και μετά τα όσα πολύ δυσάρεστα συνέβησαν στην ΑΕΚ, αισθάνθηκα χρέος μου να δηλώσω παρών. Να μπω μπροστά στην προσπάθεια για τη γρήγορη επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που πρέπει να βρίσκεται, εκεί που την αγαπήσαμε, εκεί που στο παρελθόν ζήσαμε ένδοξες στιγμές.
 
Παράλληλα έβαλα δύο στόχους που γι” αυτούς προσπαθώ καθημερινά με όλες μου τις δυνάμεις. Ο πρωταρχικός είναι να χτίσουμε πάλι το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και να ξαναβρεί το «άρρωστο» και ανέντιμο ελληνικό ποδόσφαιρο τη χαμένη αξιοπρέπειά του. Τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στην πορεία για την ανέγερση του γηπέδου, μας καθυστέρησαν αλλά δεν το βάζουμε κάτω.
 
Δεν ζητάμε χάρες από κανέναν, είμαστε η ΑΕΚ κι έχουμε μάθει να παλεύουμε για το δίκιο μας. Σημασία έχει το τέλος της διαδρομής και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε! Μαζί θα πετύχουμε τα όνειρά μας γιατί εσείς, ο κόσμος της ΑΕΚ, αποτελείτε τον πιο ισχυρό θεματοφύλακα της ομάδας μας στα 91 χρόνια ιστορίας της.
 
Εύχομαι Καλή κι Ευτυχισμένη Χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας.
 
Δημήτρης Μελισσανίδης».

Σχετικά άρθρα