Αρχική / More / Αθλητικά / Εκτός Α2 ο Ηλυσιακός
Εκτός Α2 ο Ηλυσιακός thumbnail

Εκτός Α2 ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός βρέθηκε εκτός Α2 με δήλωση που απέστειλε στην ΕΟΚ .

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε δώσει διορία στον Ηλυσιακό μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και έτσι κατέπεσε η εγγυητική επιστολή κάτι που σήμαινε πως ήταν θέμα χρόνου η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Ο Ηλυσιακός με δήλωση του πρόλαβε ναι αποσύρθηκε πριν τον εκδιώξουν και πλέον είναι άγνωστο το μέλει γενέσθαι τόσο με την ομάδα όσο και με τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Μετά την 162/4-02-2015 δήλωση του Σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20 – 0.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει δώσει μέχρι τώρα δεν λαμβάνονται υπόψη, ματαιώνονται και κατακυρώνονται με σκορ 20 – 0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων του Ηλυσιακού ΑΟ, στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X