Συναντήθηκαν Κοντονής – Αλαφούζος

Συνάντηση μίας περίπου ώρας είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , Γιάννης Αλαφούζος . Στην πρώτη επίσημη γνωριμία τους οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να αναφερθούν σε περισσότερες λεπτομέρειες κάτι που αναμένεται να συμβεί στο μέλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε μετά από τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό πως η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα της βίας και της διαφάνειας στον χώρο του ποδοσφαίρου ενώ όταν ρωτήθηκε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού είπε πως σταδιακά θα πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”.

«Η συζήτηση σήμερα ήταν γενικότερη και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες και δεν ήθελα να μπω και εγώ. Πιθανότητα θα γίνει στο επόμενο διάστημα .Σε κάποια σημεία θα υπάρχει ταύτιση και σε κάποια όχι», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια τόνισε για το γήπεδο: «Η ανάπλαση δεν αφορά τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τοποθετηθεί για την Λεωφόρο σαφώς. Ασχέτως με την Περιφέρεια και το τι θα κάνει με τα λεφτά, εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά για να φτιάξουμε το γήπεδο».

Σχετικά άρθρα