Ερασιτέχνης ΠΑΟ: «Ευχαριστούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε όλα τα τμήματα του συλλόγου που έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πίτας του Ομίλου, αλλά και τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του μπασκετικού Τριφυλλιού Παύλο Γιαννακόπουλο, που παρευρέθη στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και φυσικά τους αθλητές του Ερασιτέχνη, καθώς επίσης και τους εκπροσώπους του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής, των Ομοσπονδιών, τους χορηγούς και το φίλαθλο κόσμο για την παρουσία τους στην εκδήλωση για τα 107ά χρόνια του Ομίλου.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον εμβληματικό ηγέτη της Παναθηναϊκής οικογένειας, Παύλο Γιαννακόπουλο που βρέθηκε κοντά μας, τιμώντας την εκδήλωση και αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη μεγάλη του αγάπη στο Σύλλογο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα 108 χρόνια του Παναθηναϊκού μας με την ευχή για ακόμα περισσότερες διακρίσεις, επιτυχίες για τους αθλητές μας σε όλα σπορ γιατί ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!».

Σχετικά άρθρα