«Καλή νίκη αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη»

«Ήταν μια καλή νίκη, όμως, ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, υπάρχει μπροστά μας πολύ δρόμος», επισήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την αποψινή εντός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 30χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» εξήγησε ότι: «Ήταν μία καλή νίκη. Προερχόμασταν από μία άσχημη ήττα από την Εφές και τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Όμως ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα γιατί υπάρχει μπροστά μας πολύς δρόμος στη διοργάνωση. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νίζνι που είναι δυνατή στο γήπεδό της».

«Χρειάζεται προσοχή και στο δεύτερο γύρο, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας», τόνισε Πρίντεζης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον ρόλο που έπαιξε η άμυνα στην αποψινή νίκη: «Σίγουρα η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη νίκη».

Για τους διαφορετικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στα δύο  ημίχρονα ο «Πριντ» παρατήρησε: «Είναι σημαντικό όταν ένας παίκτης δεν βρίσκεται σε καλή βραδιά να μπορούν οι υπόλοιποι να καλύπτουν το κενό του. Εμείς έχουμε δώδεκα παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό ανά πάσα στιγμή».

Σχετικά άρθρα