Ο δύσκολος γρίφος της 18άδας

Για πρώτη φορά έπειτα από μήνες ο Γιάννης Αναστασίου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ούτε τραυματίες, ούτε τιμωρημένοι, ούτε ασθενείς. Απαντες είναι παρόντες σε μια κρίσιμη συγκυρία καθώς το Τριφύλλι έχει μπροστά του δύσκολα ματς υψηλών απαιτήσεων αρχικά με Παναιτωλικό εντός έδρας και ακολούθως με ΟΦΗ εκτός, Ολυμπιακό εντός, Ατρόμητο εκτός και ΠΑΟΚ εντός.
Το ευχάριστο για τον 41χρονο κόουτς είναι ότι έχει πια στα χέρια του όλες τις λύσεις (εναλλακτικές ή μη) προκειμένου να εργαστεί απερίσπαστος αλλά και να σχεδιάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τακτική της ομάδας του παραμονές ενός αγωνιστικού ανήφορου.
Δεδομένου πάντως ότι δεν υπάρχουν απουσίες, προκύπτει ο αποκαλούμενος «ευχάριστος πονοκέφαλος» για τον κόουτς Αναστασίου, ο οποίος πλέον δεν θα δυσκολεύεται μόνο στον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά και στη στελέχωση της ενδεκάδας.
Ηδη με την προσθήκη του Ταυλαρίδη, ο Κουτρουμπής στα τελευταία ματς βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής, ενώ  φαίνεται να μένουν εκτός πλάνων και οι Μπούι, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Μπερίσα.
Επίσης η επαναφορά του Νίνη  που αποθεραπεύτηκε (τον τελευταίο μήνα πρόλαβε να συμπεριληφθεί σε αποστολή μόλις τρεις φορές) αλλά και του νεοαποκτήθεντα Μαυρία θα προκαλέσει έναν πρωτοφανή συνωστισμό στους Πράσινους με… τρόπαιο μια θέση στην αποστολή.
Κι αν υπολογίσουμε ότι ο ένας αναπληρωματικός είναι ο γκολκίπερ, γίνεται αντιληπτό ότι θα γίνεται σφαγή για μια θέση στη 18άδα του Παναθηναϊκού, που λογικά θα σταματήσει και το εκτεταμένο ροτέισον καθώς πλέον θα δίνει ένα ματς ανά εβδομάδα. Είναι ενδεικτικό ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά (3-0) είχαν μείνει εκτός αποστολής οι: Πράνιτς, Μέντες, Δώνης, Σπυρόπουλος,  Μπούϊ, ενώ στον πάγκο ξέμειναν δίχως να αγωνιστούν λεπτό οι Μπούρμπος, Ντίνας και Καρέλης …
 

Σχετικά άρθρα