Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα το τριήμερο – Προσοχή στις υπερβολές…ιδιαίτερα τις συναισθηματικές!
Τα άστρα το τριήμερο - Προσοχή στις υπερβολές…ιδιαίτερα τις συναισθηματικές! thumbnail

Τα άστρα το τριήμερο – Προσοχή στις υπερβολές…ιδιαίτερα τις συναισθηματικές!

Οι ενέργειες του τριημέρου μας κλείνουν πονηρά το μάτι και μας προσκαλούν στην πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που έχουμε ανάγκη να ζήσουμε, να χαρούμε και να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με γενναίες δόσεις χαράς, αισιοδοξίας, άλλα και έρωτα…

Ήλιος σε αντίθεση με Δία


Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία την Παρασκευή, οδηγεί σε παρορμητικές αντιδράσεις και μια τάση ανεξαρτητοποίησης, που ενδεχομένως θα προκαλέσει απόλυτες, δογματικές συμπεριφορές, που οφείλονται περισσότερο στο ένστικτο και στην ανάγκη να ζήσουν, να δράσουν όπως εκείνες επιλέγουν!

 

Υπάρχει έντονη ανάγκη να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με οτιδήποτε μας ευχαριστεί και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μια διάθεση ανεμελιάς, αλλά και επιπολαιότητας ή ανευθυνότητας απέναντι σε καταστάσεις ή πρόσωπα, τα οποία μπορεί να έχουν ανάγκη την παρουσία και την στήριξη μας!

 

Επίσης, μια τάση σπατάλης διέπει το κλίμα των ημερών και είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε σε έναν ξέφρενο καταναλωτισμό, που θα μας οδηγήσει σε αγορές όχι απαραίτητα χρήσιμες, που όμως ικανοποιούν την συναισθηματική μας πλευρά και δημιουργούν εκείνη την ευχαρίστηση του δίνει το περιττό!

 

Αλλά και ο λόγος μπορεί να αποκτήσει μια υπερβολή. Γίνεται πιο έντονος, μπορεί να ειπωθούν λόγια, που να μην είναι απόλυτα ειλικρινή, αλλά λέγονται απλά για να δώσουν μια μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι θέλουν να εκφράσουν! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό τις ημέρες αυτές να κινηθούμε σε χαμηλούς τόνους, με σεμνότητα και ωριμότητα… Να διαχειριστούμε ό,τι λέγεται κρατώντας αποστάσεις, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσουμε την ποιότητα και την πρόθεση όλων αυτών που διαδραματίζονται γύρω μας!

 

ΥδροχόοιΛέοντεςΤαύροι και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται προσοχή γιατί οι ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν παγίδες, οι οποίες δεν είναι εύκολα αντιληπτές, καθώς η διάθεσή μας είναι τέτοια, που επιτρέπει να παρασυρθούμε απ’ οτιδήποτε μπορεί να τροφοδοτεί την ψυχολογία μας με ευχάριστα χρώματα… Ωστόσο, θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πιο ξένοιαστης και χαλαρής καθημερινότητας, απ’ όπου μπορούμε να αντλήσουμε χαρά και αισιοδοξία.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/ilios-antithesi-dias-afroditi-exagono-ploutonas.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X