Σάκοτα: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, στις οποίες τόνισε ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 07/02, 17:00), ότι η ΑΕΚ θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Πανιωνίου. Θα έλεγα, ότι άδικα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Όμως εμείς κάνουμε τα δικά μας σχέδια γι’ αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο με απόλυτο σεβασμό. Ο Πανιώνιος διαθέτει κάποιους πολύ καλούς σουτέρ και θεωρώ, ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα πολύ δύσκολο τεστ για την άμυνά μας».
Για τον 300ό αγώνα της καριέρας του: «Όταν σκέφτεσαι αυτό το νούμερο, τότε συνειδητοποιείς ότι είναι υψηλό. Σίγουρα, αν συμπεριλαμβάνονταν και οι αγώνες της Ευρώπης, τότε αυτό το νούμερο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έλειπα και δέκα χρόνια στο εξωτερικό, αλλά είναι ωραίο να είσαι σε ένα Πρωτάθλημα για τόσο καιρό. Σημαίνει, ότι έχεις προσφέρει κάτι».
 

Σχετικά άρθρα