Μέτριες επιδόσεις στο Παγκόσμιο Νέων, Εφήβων στο Καζακστάν

Μέτριες επιδόσεις από τους αθλητές μας στους δρόμους αντοχής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χιονοδρομίας εφήβων και νέων που έγινε στο Αλμάτ του Καζακστάν. Ο Απόστολος Αγγέλης έκανε την καλύτερη εμφάνιση, παίρνοντας την 52η θέση στα 15 χλμ ΕΛ με χρόνο 41:13.1 και 135,53 βαθμούς FIS. 
«Είμαι ευχαριστημένος από τη θέση αλλά όχι από την επίδοση, θα ήθελα να έχω καλύτερους βαθμούς FIS. Έχω περιθώρια βελτίωσης και αρκετούς αγώνες να ξεπεράσω τους στόχους μου», δήλωσε ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου.
● Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον Παρνασσό, στην πίστα Φτερόλακα, όπου θα διεξαχθεί το 2ο Κύπελλο Παίδων, Κορασίδων (σ.σ. ήταν προγραμματισμένοι να γίνει στο Πήλιο), αλλά και στο Μέτσοβο όπου θα γίνουν οι αγώνες του 1ου Κυπέλλου δρόμων αντοχής, όλων των κατηγοριών.   
● Κατόπιν ενημέρωσης από τους οργανωτές συλλόγους, η Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (ΕΟΧ) ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα, λόγω των καιρικών συνθηκών.
Ακυρώθηκε ο διεθνής αγώνας Balkan Cup που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα 3-5 Πηγάδια, όπως και η διοργάνωση Masters FIS NC που θα γινόταν στο Σέλι αύριο και μεθαύριο (Κυριακή).

Σχετικά άρθρα