Έγινε η επαφή Ιβάν-Άγγελου

Λίγο μετά τις 13:15 ολοκληρώθηκε η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Αγγελο Αναστασιάδη στο γήπεδο της Τούμπας, για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει από το πρωινό σημερινό ρεπορτάζ στο pamesports.gr. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη .

Και τότε, πως μίλησαν, πως έγινε η επαφή, θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Η απάντηση είναι απλή. Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίον επικοινωνεί ο Σαββίδης με τους συνεργάτες του όταν βρίσκεται στην Ρωσία. Μέσω Skype.

Σαββίδης και Αναστασιάδης λοιπόν μίλησαν μέσω Skype. Παρών στα γραφεία ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης . Δεν υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τον ακριβή διάλογο του μεγαλομετόχου με τον προπονητή. Όμως, το συμπέρασμα που προκύπτει, είναι πως ο Σαββίδης δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αναστασιάδη και του ζήτησε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να αλλάξει η αρνητική εικόνα, που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σαββίδης άσκησε εντονότατη κριτική (όπως συνήθως πράττει με όσους μιλάει από τους συνεργάτες του) για τις δυο συνεχόμενες ήττες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Αναστασιάδης κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας και όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα της επαφής με τον Σαββίδη, απάντησε: «Όλα καλά παιδιά , όλα καλά».

Επομένως, ο Αναστασιάδης συνεχίζει, θα είναι κανονικά στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ καλείται να αλλάξει όλη την εικόνα του ΠΑΟΚ και μάλιστα άμεσα. 

Σχετικά άρθρα