Αρχική / More / Celebrity news / Θα αποκτήσει η οικογένεια Αγγελοπούλου ραδιοφωνικό σταθμό;
Θα αποκτήσει η οικογένεια Αγγελοπούλου ραδιοφωνικό σταθμό; thumbnail

Θα αποκτήσει η οικογένεια Αγγελοπούλου ραδιοφωνικό σταθμό;

Έντονες εξελίξεις αναμένονται στον κλάδο των ΜΜΕ, αφού σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, ολιγομελούς ομάδας γνωστών δημοσιογράφων με σκοπό την απόκτηση ραδιοφωνικής συχνότητας. Η πληροφορία όμως αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που συνομιλητής και εμπλεκόμενος με την εν λόγω δημοσιογραφική ομάδα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να είναι ο γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης! Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας – για τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε ακούσει σενάρια ανάμειξής του σε διάφορες εκδοτικές προσπάθειες – λέγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την ολιγομελή ομάδα των δημοσιογράφων για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού που θα έχει και έντονο αθλητικό προφίλ!


Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον της οικογένειας Αγγελοπούλου για τα ΜΜΕ ανέκαθεν ήταν μεγάλο… Αυτό όμως που το διαφοροποιεί σήμερα, σε σχέση με την «ανώριμη» εμπλοκή του παρελθόντος, είναι η παρουσία του νεαρού γόνου, για τον οποίο προκύπτει – ακόμη και από τις επιπόλαιες ή ελλιπείς αναφορές του Τύπου στο όνομά του, ότι πρόκειται για ένα δραστήριο μορφωμένο άνθρωπο με πολιτική και κινηματική κουλτούρα. Στοιχεία – στο βαθμό που τα διαθέτει, χρήσιμα για οποιαδήποτε μορφή εμπλοκής στο χώρο των ΜΜΕ.


www.enimerosi24.gr


 


Παναγιώτης – Γιάννα Αγγελοπούλου

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X