Τα… έχωσε ξανά ο Μουρίνιο στους δημοσιογράφους

«Δεν σας μίλησα, γιατί εσείς μπορείτε να κάνετε μία σιωπή, πολύ θορυβώδη». Αυτά ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο στους δημοσιογράφους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να… σπάει δεκαήμερο μποϊκοτάζ προς τους εκπροσώπους του Τύπου, λόγω της τιμωρίας του Ντιέγκο Κόστα, αλλά στην επιστροφή του τα έβαλε ξανά με τους δημοσιογράφους!

Ο προπονητής της Τσέλσι εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση του Τύπου στην τιμωρία του διεθνή επιθετικού για το χτύπημα στον Εμρέ Τσαν στον αγώνα με την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά την επιστροφή του στην ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, έριξε… βολές κατά αυτών, έχοντας για ακόμα μια φορά ειρωνικό του ύφος.

«Δεν σας μίλησα, γιατί εσείς μπορείτε να κάνετε μία σιωπή, πολύ θορυβώδη. Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε πολύ θόρυβο με τη σιωπή μου. Εξαρτάται από εσάς. Εάν ήμουν δημοσιογράφος, θα μπορούσα να γράψω από μία σιωπή, πολλές λέξεις. Η απουσία μου, δεν οφείλεται στην τιμωρία του Κόστα. Δεν αντιδρώ. Ίσως τιμωρηθώ, εάν αντιδράσω. Ίσως οι ποδοσφαιρικές αρχές διαβάσουν τις αντιδράσεις μου και δεν το θέλω αυτό. Ξέρετε ότι είμαι εδώ, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε να είμαι και σούπερ χαρούμενος που είμαι εδώ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα της Τσέλσι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ το Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Σχετικά άρθρα