Η παρουσία Βρύζα-Αγγελίδη και το μήνυμα Σαββίδη (pics)

Το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για συσπείρωση και ενότητα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από τη χθεσινή παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Ζήση Βρύζα στην προπόνηση των ποδοσφαιριστών του “Δικεφάλου” στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκαν κοντά στους παίκτες αλλά και στον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη της διοίκησης προς τον Έλληνα τεχνικό.

Το κείμενο της προπόνησης της Παρασκευής που “ανέβηκε” στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μαρτυράει του λόγου το αληθές: “Οι δύο άνδρες συζήτησαν με τον Αγγελο Αναστασιάδη και μετά τους κλυδωνισμούς που επέφερε η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΟΦΗ , η ομάδα συνεχίζει σε κλίμα συσπείρωσης κι ενότητας την προετοιμασία της για το δύσκολο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε από χθες το pamesports, ο Αναστασιάδης είχε επικοινωνία μέσω skype με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στον τεχνικό του ΠΑΟΚ πως δεν δέχεται την παραίτησή του όμως, επισήμανε πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να αναλάβει πρωτοβουλίες για πολλά ζητήματα, εκ των οποίων αρκετά παραμένουν “ανοιχτά”.

Σχετικά άρθρα