Καραμάνος: «Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο»

Για το πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου η απομάκρυνση του Ρικάρντο Σα Πίντο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μίλησε ο Τάσος Καραμάνος. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες είναι έτοιμοι να αντιστρέψουν την κατάσταση αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα που έφυγε ο προπονητής. Μια αλλαγή προπονητή και όταν γίνεται απότομα επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και το σωματείο. Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και ελπίζω ότι θα γίνονται καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα. Έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία και ο υπηρεσιακός προπονητής είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε και τον σεβόμαστε και όλοι μαζί θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Το θέμα με τον Σα Πίντο έγινε πολύ γρήγορα. Μας αποχαιρέτησε την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και μας είπε τα συνηθισμένα πράγματα που λέει ένας προπονητής που θέλει να παραμείνει αλλά οι συγκυρίες τον αναγκάζουν να φύγει. Μία απομάκρυνση ενός προπονητή δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Μας αρμόζει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Ήρθε η ώρα για μία νίκη εκτός έδρας. Μόνο τη Νίκη Βόλου έχουμε κερδίσει εκτός έδρας. Είναι μία ευκαιρία για μας να κερδίσουμε. Πιστεύω θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις το “διπλό”».

Σχετικά άρθρα