Εντινγκά: «Όλα για τη νίκη στην Τούμπα»

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετέχει ξανά ο Ντελβέν Εντινγκά μετά από διάστημα απουσίας ενός μήνα λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.
Ο Κονγκολέζος μέσος μίλησε στη NOVA για την επιστροφή του και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι αγώνες στην Τούμπα. Είναι μία σκληρή έδρα. Πάντα είναι μία δύσκολη ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο που πηγαίνει εκεί. Όμως, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να βγάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές μας και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Ο Εντινγκά δήλωσε ότι θα είναι ένα ξεχωριστό ματς και επειδή συμπίπτει με την ημερομηνία της τραγωδίας στη Θύρα 7 το 1981 και «πάντα αυτή η ημέρα είναι μνήμης για την οικογένεια του συλλόγου μας, θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και για τους φιλάθλους μας».
Μιλώντας για την παρουσία του με το Κονγκό στο Κόπα Άφρικα, ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι «ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, η ομάδα του έκανε καλά παιχνίδια και προχώρησε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, γενικά ήταν μια πολύ καλή παρουσία».

Σχετικά άρθρα