Επιλογές από Μεξικό, Χιλή, Ισπανία

Στη Βόρειο Ισπανία οι καιρικές συνθήκες είναι άθλιες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του Αλαβές – Οσασούνα, καθώς στάθηκε αδύνατο να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από το χιόνι που πέφτει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες. Καλό θα είναι να μην μπλέξετε και με το Σανταντέρ – Βαγιαδολίδ, αφού και εκεί η κατάσταση είναι τραγική. Στην Κανταβρία δεν υπάρχει πρόβλημα με το χιόνι, αλλά με το νερό. Βρέχει ασταμάτητα και οι γηπεδούχοι έκαναν αγώνα δρόμου για να… τραβήξουν τα νερά.

211 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ Μ. Μιράνδα (Anytime) 10,00 (Bet365)
211 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ Μ. Γκοντίν (Anytime) 6,00 (Bet365)

Η Ρεάλ κατεβαίνει με τους Νάτσο και Βαράν στο κέντρο της άμυνας. «Συμπαθητικό» δίδυμο που έχει, όμως, πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Η Ατλέτικο ειδικεύεται σε αυτές, Γκοντίν και Μιράνδα θα είναι σε όλες μέσα, υπάρχει πιθανότητα έστω και ένας εξ αυτών να βρει δίχτυα. Τους ποντάρουμε να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

234 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Under 1,50 (Bet365)
Γράφουμε και στον πρόλογο για τις τραγικές καιρικές συνθήκες και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες και των δύο ομάδων το πρώτο που θα κοιτάξουν θα είναι να προστατεύσουν τα πόδια τους. Το under σε αυτή την τιμή είναι κάτι παραπάνω από καλό. Συν το ότι η γηπεδούχος έχει 5 σερί και 8 στα τελευταία 9 εντός έδρας και η φιλοξενούμενη 9 στα τελευταία 12 εκτός.

240 ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ Over 1,53 (Bet265)
Πηγαίνουμε στο over για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 8 από τα τελευταία 9 παιχνίδια τους. 2) Η γηπεδούχος το έφερε και στα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. 3) Η φιλοξενούμενη μετράει 4 συνεχόμενα, τα 3 τελευταία ήταν και «4-6 γκολ» και 15 στα τελευταία 16 (!) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

260 ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ Under 1,57 (Bet365)
Κομμένο και ραμμένο για under το παιχνίδι (4 σερί η γηπεδούχος, 3 στα τελευταία 4 η φιλοξενούμενη). Η Κρουζ Αζούλ έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μηδέν παθητικό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Από την άλλη, παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, έχει πετύχει μόλις δύο σε αυτά τα τέσσερα ματς. Θα λείψει απόψε και ο μοναδικός παίκτης που δεδομένα μπορεί να κάνει ζημιά στις αντίπαλες άμυνες (Σάντα Κρους). Αντιστοίχως, δεν θα παίξει και από τη Μοντερέι ο γκολεαδόρ της Παμπόν. Θα κατέβει και αυτή προσεκτικά επειδή δεν θέλει να την… πατήσει όπως με τη Σάντος πριν από δύο εβδομάδες (έχασε 4-1), οπότε το παιχνίδι αναμένεται κάτι παραπάνω από «κλειστό».

265 ΤΣΙΑΠΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ Goal 1,83 (Bet365)
Εχουμε δύο ομάδες που παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά σε κάθε παιχνίδι τους, ενώ παρουσιάζουν κενά στα μετόπισθεν. Αμφότερες έχουν 3 goal στα 4 ματς που έχουν γίνει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, η γηπεδούχος έχει 8 στα τελευταία 11 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και η φιλοξενούμενη 5 σερί και 11 στα τελευταία 13 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα