Με Μαυρία και Νίνη κατά του Παναιτωλικού

Από εδώ και πέρα οι αποστολές του Παναθηναϊκού θα αποτελούν ένα… ντέρμπι σχετικά με το ποιοι ποδοσφαιριστές θα συμπεριλαμβάνονται εντός και ποιοι θα κόβονται.

Η πρώτη δύσκολη επιλογή του προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου έγινε ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό καθώς έμειναν εκτός 20άδας, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή τιμωρίας, οι Μέντες, Μπούι, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Δώνης, όπως και ο Μπαϊράμι που ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος μάλιστα είναι πιθανό να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Επίσης, θέση στην αποστολή πήρε και ο Σωτήρης Νίνης. Αναλυτικά στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας.

Πέραν του τρίτου γκολκίπερ Αναγνωστόπουλο έχει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο άλλος παίκτης που θα κοπεί από την τελική 18άδα…

Το πρόγραμμα των Πρασίνων περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Σχετικά άρθρα