Μιλιβόγεβιτς: «Να γυρίσουμε με το +11»

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να αποδείξει την ανωτερότητά του επί του ΠΑΟΚ και να πάρει τη νίκη στην Τούμπα δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
 
Ο Σέρβος μέσος μίλησε στη NOVA:
 
Για το αν η διαφορά των 8 βαθμών μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες της αναμέτρησης: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά στα τελευταία 4-5 παιχνίδια δεν έπαιξε πολύ καλά. Θέλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, στη δική μας δουλειά, στη δική μας στρατηγική. Είτε παίζουμε με τον Πανθρακικό, είτε με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να τους κερδίζουμε όλους».
 
Για το ποια στοιχεία ξεχωρίζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Έχουν ποιότητα στις αντεπιθέσεις. Όταν παίξαμε στο γήπεδό μας, ήμασταν συνέχεια στην επίθεση και δεχτήκαμε δύο γκολ σε δύο αντεπιθέσεις. Σε αυτό το κομμάτι του αγώνα είναι επικίνδυνοι. Αλλά πιστεύω πως με τη δουλειά μας, με τη μεγάλη πίεση και με άλλα πράγματα, θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
 
Για το αν το γεγονός ότι αύριο συμπληρώνονται 34 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Σίγουρα θα υπάρξει έξτρα κίνητρο για κάθε έναν. Την Κυριακή θα παίξουμε όπως σε κάθε παιχνίδι, για τον κόσμο μας, τη Θύρα 7 και θα δώσουμε τα πάντα να νικήσουμε για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Θα παίξουμε για εκείνους, σίγουρα. Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσουμε στην Αθήνα με 11 πόντους διαφορά».
 
Για το αν θέλει να κάνει μία ευχή για το ντέρμπι: «Τίποτα ιδιαίτερο. Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια στη Σερβία και εμένα μου αρέσει περισσότερο να παίζω εκτός έδρας, γιατί όταν παίζουμε καλά και κερδίζουμε, νιώθω διπλά χαρούμενος. Ελπίζω να παίξω και θα δώσουμε τα πάντα να πανηγυρίσουμε μετά αυτό το παιχνίδι μαζί με τους φιλάθλους μας».

Σχετικά άρθρα