Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις.
 Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. thumbnail

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις.

Στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 07:53 διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από το ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, προσδίδει περισσότερο ρομαντισμό στη ζωώδη φύση του Πλούτωνα, γεγονός που εξισορροπεί το πάθος και την τρυφερότητα στις σχέσεις.

 

Η όψη αυτή συνδέεται με αποκαταστάσεις σχέσεων που έχουν κλονιστεί και με αναζωπύρωση παλιών δεσμών κι έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επιστροφές σε περασμένες σχέσεις. Επιπλέον, και οι δυο πλανήτες σχετίζονται με τα οικονομικά, γεγονός που δείχνει κάποιες θετικές εξελίξεις. Το εξάγωνο ωστόσο δεν είναι σαν το τρίγωνο, που μας φέρνει τα πράγματα “στο πιάτο”. Απαιτεί κάποιες προσπάθειες και από μέρους μας προκειμένου να λειτουργήσει. Γι’ αυτό, καλό είναι να είμαστε σε επαγρύπνηση το ερχόμενο τριήμερο και να δραστηριοποιηθούμε, προκειμένου να πετύχουμε ό,τι μας ενδιαφέρει.

 

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την επιρροή είναι αυτά τηςΓης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθείς).

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να σημειώσεις αξιόλογη πρόοδο μέσα από ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ παράλληλα σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν διατηρείς μια σχέση, θα προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα νέο ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τέλος, η αναβίωση μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει πραγματικά, μπορεί να συμβεί αυτές τις μέρες. Επιστρέφει άτομο από το παρλεθόν; Μάθε το καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 Φεβρουαρίου, μια όψη που μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά όνειρα και επιθυμίες σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο για να κατακτήσεις τους στόχους σου, να βρεις νέα ενδιαφέροντα ή και να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι, που επιθυμείς διακαώς. Αν υπάρχουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, μπορούν τώρα να διεκπεραιωθούν άμεσα. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το πάθος με το σύντροφό σου ή να υποκύψεις σε ένα νέο ερωτικό κάλεσμα, που θα παγιωθεί με τον καιρό. Έρχεται νέο γνωριμία που θα σε αναστατώσει; Μάθε καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει την καριέρα και τα οικονομικά σου. Το ερχόμενο τριήμερο θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές ή να κάνεις κάποιες επενδύσεις, που θα σου αποφέρουν κέρδη στο μέλλον. Αν η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί, μπορείς επίσης να κινητοποιηθείς αυτές τις μέρες, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η όψη αυτή μπορεί να δυναμώσει τη σχέση με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία. Μάθε πότε καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που πρόκειται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, να προγραμματίσεις μια κοντινή -ή και πιο μακρινή απόδραση- αλλά και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης τις επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν ή που θα ξεκινήσουν αυτές τις μέρες, οι οποίες αναμένεται να σου αποφέρουν υλικά οφέλη. Ποιο νέο άτομο έρχεται στη ζωή σου για να την αλλάξει; Μάθε τώρα καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς σου, αλλά και των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αμέσως, ώστε να αποκομίσεις οφέλη. Αν μάλιστα αναζητάς νέα ερεθίσματα, ίσως τώρα προκύψει μια αξιόλογη πρόταση, που δεν πρέπει να χάσεις. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές ή και να προβείς σε μια αγοραπωλησία που επιθυμείς. Τέλος, δεν θα μείνει ανεπηρέαστη και η αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Έρχεται νέο πρόσωπο; Μάθε καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.


 

 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X