Επιλογές από Ισπανία και Χιλή

Ακόμη δεν έχει κοπάσει ο… εκκωφαντικός θόρυβος από το 4-0 της Ατλέτικο επί της Ρεάλ! Το άσχημο για εμάς ήταν που δεν σκόραραν οι Μιράνδα και Γκοδίν! Από εκεί και πέρα, πέρασαν άνετα το goal στο Τσιάπας – Τιχούνα (2-2), το under στο Κρουζ Αζούλ – Μοντερέι (1-0) και το over στο Ουατσιπάτο – Τσίλε (2-2). Χάσαμε μόνο το under στο Σανταντέρ – Βαγιαδολίδ (1-4), δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση αυτό το σκορ!
303 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ   1                 1,75 (Bet365)
Ολη την εβδομάδα στη Σορία έπεφτε χιόνι, την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι τουλάχιστον στο -8. Αναμένεται να γίνει το ματς έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Η γηπεδούχος προέρχεται από 7 ματς χωρίς νίκη (0-6-1), θέλει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις επιτυχίες. Μπορεί να το πράξει απέναντι στη φιλοξενούμενη η οποία μετράει 6 ήττες στα τελευταία 7 ματς εκτός έδρας και 1 μόλις νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Επίσης, κατεβαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό, καθώς ο Γκαρθία παραιτήθηκε μεσοβδόμαδα, έχει σημαντικότατες απουσίες σε όλες τις γραμμές και δεν… στρίβει εκτός έδρας (1-2-8 μέχρι τώρα).
315 ΜΠΕΤΙΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ    1                 1,61 (Bet365)
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπέτις έχοντας 9 αγώνες αήττητη (7-2-0), παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δυνατή στην έδρα της (8-1-2) όπου σε κάθε παιχνίδι έχει την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Επιπλέον, διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και συγκαταλέγεται στις ομάδες που … πρέπει να ανέβουν στην Πριμέρα φέτος. Υποδέχεται τη φιλότιμη Πονφεραντίνα η οποία, όμως, έχει 2 νίκες στα τελευταία 10 ματς εκτός έδρας (ανέκαθεν έχανε μέρος της δυναμικότητάς της μακριά από το γήπεδό της), βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση (1 νίκη στα τελευταία 5) και είναι ομάδα περισσότερο ατόμων, παρά συνόλου.
323 ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ       Over        1,70 (Bet365)
Η Εσπανιόλα όσο χάλια και να είναι φέτος (0-1-4 στις 5 αγωνιστικές που έχουν γίνει έως τώρα), δεν μπορεί να δίνεται τόσο αουτσάιντερ (3,60/3,80). Γι’ αυτό και δεν μπλέκουμε με τον «άσο» που ποντάρεται αρκετά (είναι πρωτοπόρος και εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι τώρα η Κονσεπσιόν). Πηγαίνουμε στο over. Αυτό εμφανίστηκε στα 4 από τα τελευταία 5 μεταξύ τους (τα 2 ήταν και «4-6 γκολ»). Επίσης, η γηπεδούχος έχει 5 σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και 8 σερί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ η φιλοξενούμενη 2 στα τελευταία 3 στο πρωτάθλημα και 7 στα τελευταία 10 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

Σχετικά άρθρα